2020-06-14 07:46:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Némi időre van ma szüksége, hogy egyenesbe jöjjön

Napi horoszkóp június 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Hold az ön első sorterületén vonul át, miközben szextilt alkot a Vénusszal, érzelmei stabilak, és jó hangulata ragadós lehet környezetére. Új barátságokat köthet a mai nap folyamán, szerelem szempontjából is érdekes lehet, erőteljes szenvedélyei miatt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma felébredhet önben az érzékiség, de a természetben tett kirándulások is nagyon vonzhatják. Például bicikli túrára adhatná a fejét, akkor a társasági élete és a természet közelsége is egyszerre teljesedhetne.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon talpraesett és energikusan, gyorsan forgatja a szavakat, de legfőképpen nyitott lehet minden újra. Az agya teljes gőzzel dolgozik, benyomásokat gyűjt, ötleteket gyárt, de leginkább ezek maradnak az elmélet síkján.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hangulata kissé ingadozó. Ma nem igazán tud tisztába jönni az érzelmeivel, nem csoda, ha ma nagyon igényli a család nyújtotta stabil hátteret. Ezért lehet, hogy családi ebédet rendez, vagy ha egyedülálló gyakran nyúlhat a telefonért baráti beszélgetések miatt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nagyon sok figyelmet igényelhet, mindamellett jószívű és szelíd. Fellépése energikus, ezt a Kos Holdnak köszönheti, erőt vehet ma önön a partira vagy a szórakozásra való igény.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön ma semmilyen kötelességtől vagy házimunkától nem riad vissza, sőt mondhatni elborítja önt a munka láza. Felelősségérzete felerősödik, gondosság, módszeresség jellemezheti önt, akár munkahelyéről hazavitt munkát is végezhet ma.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Némi időre van ma szüksége, hogy egyenesbe jöjjön. Ennek most nem is a döntésképtelenség az oka, hanem a hetedik sorsterületén átvonuló Hold miatt szeretne most mindenkinek megfelelni. Miután rendet tett önmagában romantikus és kreatív kedvében lehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy kis visszahúzódásra lehet szüksége. Újra átgondolhatja, hogy mit is tűzhet ki célul az életében, új belátásokra tehet szert, ami által feltöltheti belső akkumulátorát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma önt nagy érdeklődéssel kötheti le a politika, de érdeklődhet más kultúrák iránt is. Előítélet mentesen közeledik embertársai iránt. De akár útra is kelhet, mert csak úgy buzog ma önben az életkedv, és egy sporttevékenység is lekötheti.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nagyon józan és tárgyilagos, akár még óvatos is, nagy érzelmi felindulások aligha várhatóak öntől. Inkább hosszú távú tervei foglalkoztatják, praktikus tennivalókkal foglalkozik, és talán idősebb barátaitól kérhet ma segítséget, akikben megbízik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Kos Hold általános készülődési hangulatot vesz erőt önön, új felfedezni valókat, és új megoldási lehetőségeket, utakat kereshet. Egy picit azonban jobb, ha visszafogja magát, és ne lobogtassa annyira a függetlenség zászlaját.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön mindig is nagyvonalúan kezeli a rászorulókat, azonban ma még a szokásosnál is nagyvonalúbb, és őszinte segítőkészséggel viseltet mások iránt.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: