2021-04-09 07:43:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nem mindig előnyös dolog az őszinteség

Napi horoszkóp április 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Úgy érzed, hogy örökös lemaradásban vagy, ezért az otthonodban is dolgoznod kell. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor dühít, hogy úgy látod, mások, talán a társad is folyton csak lebzsel. Mondd ki! Ez persze jó ok a veszekedésre, de a megoldásra is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szokásodhoz híven megint sikerült igen magasra tenned a mércét. Márpedig, ha sokat próbálkozol, abba belefáradsz. Legyél elégedett a kevesebbel is, és akkor van esélyed boldoggá tenni másokat. És persze saját magadat is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igazi angyal vagy, mindenkinek igyekszel a segítségére lenni. Csak ne vidd túlzásba: az nem segítség, ha helyettük megcsinálsz mindent. Csak irányíts, mutass utat!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Már ne tervezz tovább, hanem cselekedj! Tele vagy feszültséggel, és talán nem is látod tisztán, hogy merre kellene elindulnod. Egy biztos: a régi sablonok most nem jönnek be.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nem megy ma a munka. Folyton elkalandozik a figyelmed, elégedetlen vagy valamivel, vagy frusztrálva érzed magát. A kibontakozásához azonban szüksége lenne a koncentráló képességedre. Felejtsd el a bajokat, és keress távolabbi kilátást!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nehezen viseled már a munkahelyi stresszt. Amit tegnap még elengedtél a füled mellett, ma valósággal az elevenedbe vághat. Pihenned kellene, mert az idegeid már kezdik felmondani a szolgálatot.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem mindig előnyös dolog az őszinteség. Ha ma megbántod egy kollégádat, hiába is van igazad, többet árthatsz magadnak, mint amennyit használsz a másiknak. Mérd fel, mennyire vevő az illető a jó tanácsra, mielőtt kinyitnád a szádat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Neked esik a legrosszabbul, ha be kell ismerned, hogy valamiben tévedtél. Ám, ha így teszel, akkor sokkal értékesebb ajándékot nyerhetsz: a lehetőséget a javításra. Az új, jó megoldáshoz az út a kudarc beismerésén át vezet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tele vagy életerővel, és az életkedved is visszatért. Ezt talán egy mély, kibontakozóban lévő szerelemnek köszönheted. Most másik oldalát tapasztalod meg ennek az érzelemnek, mint eddig. Gyengédebbet, lágyabbat, érzelmesebbet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha kerek-perec kimondod a társadnak, hogy mit akarsz, azzal lehet, hogy nem tudod őt magad mellé állítani. A teljes manipulálás, megvezetés sem a legjobb út. A kettő között, és az ő érdekeit, álláspontját is meghallgatva érhetsz célt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hajlamos lehetsz ma túlságosan kritikus szemmel nézni a társadra, vagy annak valamely családtagjára. Próbálj meg egy jó tulajdonságára koncentrálni inkább: mindenkinek van olyan!


Halak: II. 19. - III. 20.

Nyeregben érzed magát, de egyelőre nem szabad ezt nagy dobra verned. Az utóbbi időben már tapasztalhattad, hogy amit elkiabáltál, abból végül nem lett semmit. Hagyd, hogy a csend megérlelje a dolgokat. Most szabad titkolóznod.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: