2019-03-27 06:00:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést

Napi horoszkóp március 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Kissé bizonytalannak érzi magát, hirtelen nem is tudja, melyik feladathoz fogjon előbb, és mi az, ami ráér… Délutánra már megnyugszik, és remekül zárja a napot! Este fontos kérdéseket beszélhetnek át a párjával.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bak jegyébe lépett. Ez próbára teheti a türelmét, képességeit, és valaki kétségbe vonhatja akár a szaktudását is. Álljon a sarkára, akkor eredményes napot fog zárni!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önnek a merészsége megfontoltsággal párosul, így ma sok pénzt kereshet. Néha azonban nem árt az önfegyelem, mert hajlama van a pazarlásra.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bakban van, ez kissé feszültté teszi. Ma hajlamos lesz több dolgot is elfelejteni, szétszórttá válhat. Ahhoz, hogy elkerülje a hibákat, pontos napirend szerinte kellene dolgoznia. Készítsen listát a mai nap teendőiről!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érezheti, úgy, hogy óriási nyomás nehezedik önre. Pedig sokan segítenének önnek, csak kérnie kell… A távolságtartással csak a saját dolgát nehezíti meg.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma kockáztatnia kellene, és ebből adódhat némi probléma, mert ön csak a jól kiszámított dolgokat szereti. Most nagyon alaposan végig kell gondolnia, hogy az önnek felajánlott munkát elvállalja-e, mert a jövedelem nem látható előre. Nem biztos, hogy később is megéri a dolog.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést. A partnerének is rengeteg lenne a mondanivalója, meg kell végre hallgatnia őt. Vegye végre figyelembe az ő szempontjait is, és ne érezze sértésnek, ha határokat akar szabni önnek.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Legyen türelmesebb, figyeljen jobban a környezetében élőkre! Próbálja tolerálni azokat is, akiket nehezen bír elviselni, és erőltessen mosolyt az arcára. Nem fogja megbánni! Még az is lehet, hogy a végén pozitív meglepetés éri...

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy ismerőse nem mond el mindent önnek, és ha nem ismeri a teljes igazságot, helytelen döntéseket hozhat. Járjon utána alaposabban a dolgoknak.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön természettől fogva ambiciózus lévén, ha felér a csúcsra, rendszerint módját is ejti, hogy ott maradhasson… Jó vezetői tulajdonságának köszönhetően nagyszerű munkaadó, ám a mai napon egy kissé vissza kellene fognia magát, és tartózkodnia kell attól, hogy mások életébe beleszóljon.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Házastársa rokonságában valakinek akaratlanul is kivívhatja az ellenszenvét, sőt akár féltékenységet is ébreszthet benne. Próbáljon uralkodni az indulatain! A munkahelyén is kerülje el a konfrontációt, mert az indokolatlan megjegyzéseivel alaposan feldühítheti egy kollégáját.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön érzékeny szervezete ugyancsak igényli a mozgást, főleg a tél után, amikor bizony kicsit ellustult. Kedvez ez az időszak arra, hogy bevezesse a rendszeres sportot az életébe. Menjen ki ma egy uszodába!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: