2017-09-08 02:35:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nehéz ma önnek ellenállni

Napi horoszkóp szeptember 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében maradt. A most kötött új ismeretségek nagy jelentőséget kapnak a jövőben. Ma hajlamos lesz az idegeskedésre és az érzelmi felindulásra, vigyázzon, ne bonyolódjon felesleges vitákba, mert alulmaradhat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Lehetősége adódhat arra, hogy együtt tevékenykedjen egy barátjával, akivel remekül megértik egymást. Előfordulhat az is, hogy közös üzleti terven törik a fejüket… Ma este olyan találkozásokban és élményekben lehet része, amelyek elmélyítik az önismeretét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Most megmutathatja, hogy mire képes! A kapcsolatépítés szempontjából is kedvező ez a nap, új utak nyílhatnak meg ön előtt az ismerősei révén. Este meghívják valahová, ne utasítsa el az illetőt!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehéz héten van túl, de még ma is szembe kell néznie néhány kihívással. Este már senki sem fogja tudni rávenni arra, hogy elmenjen otthonról, és jól is teszi, ha minél többet pihen. A párja meglepheti valamivel, aminek örülni fog.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön szereti a drámai megoldásokat, a „nagyjeleneteket”, és ma alkalma is lesz bemutatni egyet… Valaki provokálja, ön pedig teljesen jogosan felháborodik. Azért ne vesse el a sulykot!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha nem képes minden energiáját és figyelmét egy dologra összpontosítani, akkor könnyen értelmetlennek bizonyulhatnak az erőfeszítései… Figyeljen hát oda a munkájára! Délután már élvezheti a nyugalmat, a pihenést.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehéz ma önnek ellenállni, annyira határozott, ám kedves egyszerre! Minden tervét keresztülviheti, a munkahelyén és a magánéletében egyaránt. Délután egy szerencsés lehetőséggel komoly összeget spórolhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Jó, hogy már a hétvége közeledik és kicsit lassíthat a tempón. Örülhet, amikor vége lesz a munkaidőnek, és lazán hagyhatja lecsengeni a hetet. Ma nagyon érzékenyen reagál a konfliktusokra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az energiaszintje alacsony, úgyhogy próbálja meg könnyedén venni a dolgokat, és kerülje a fizikailag megterhelő feladatokat. Különböző fertőzések is felléphetnek most, úgyhogy vigyázzon az egészségére.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez eléggé szkeptikussá és kritikussá teszi majd önt. Alapjában véve mindennel és mindenkivel szemben kifogásokat talál...Túl sokat akar, ezért zsörtölődik a többiekkel, de ez nem javít a helyzetén.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphat. Beléphet viszont az életébe valaki, aki alaposan összezavarhatja az érzéseit… Önön múlik, hogy egyáltalán belekezd-e a viszonyba!

Halak: II. 19. - III. 20.
Kreatív időszakát éli – tele lesz jó ötletekkel, és a megvalósításukhoz szükséges energiával. Vigyázzon, előfordulhat, hogy arra érdemtelen személyt ajándékoz meg a bizalmával!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: