2020-08-01 06:54:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nehéz helyzetben érzi magát, túl sok terhet vállalt magára

Napi horoszkóp augusztus 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bakban áll, emiatt a pénzügyek kerülhetnek terítékre. Jól teszi, ha ma beszélik át, hogyan osszák be a konyhapénzt, most ugyanis megtalálhatják azokat a pontokat, amelyeken valóban tudnak kicsit spórolni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó hangulatban köszönt önre a hétvége, a bolygók sok mulatást és jókedvet jeleznek. Ha meghívják a barátai, eszébe se jusson nemet mondani, később megbánná, ha kihagyná ezt a remek találkozót!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most nagyon szeret a középpontban lenni, vagy valakit a közvetlen környezetéből helyez erősen előtérbe. Arra azonban mindenképp vigyázzon, hogy ezzel a tettével másvalakit ne nyomjon el, ne szorítson háttérbe.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy vita fültanúja lehet akarva-akaratlan, aminek következtében olyan dolgokat tudhat meg, amik felzaklatják. Mielőtt utána járna, és mással is megosztaná ezeket a titkokat, jól gondolja meg, hogy kit is avat be!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy tűnik, végre alkalma van egy kicsit kettesben maradni a párjával, és az összhang a régi. Ha egyedülálló, akkor viszont megismerkedhet valakivel, aki mintha mindenben az ellentéte lenne a régi szerelmének, mégis hatalmas a vonzalom.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Bak-hold miatt képtelen lazítani. Itt a hétvége, de önnek folyton csak a munkáján, a teendőin jár az esze. Nem is csodálkozhat azon, ha a kedvesével való kapcsolata is kezd gépiessé válni. Hagyja magát kirángatni ebből a hangulatból!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehéz helyzetben érzi magát: túl sok terhet vállalt magára, ami miatt nagyon egyedül érezheti magát. A kikapcsolódásra viszont csak akkor van módja, ha valamelyik családtagja végre besegít, és levesz az ön válláról a terhekből.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Bakban járó Hold miatt kissé manipulatívvá válik, erre figyelnie kell. A féltékenység is felébredhet önben, pedig a párja hűségében maximálisan megbízhat. Óvakodjon a zsarnoki viselkedéstől!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valaki bele akar szólni a magánéletébe, de ez most önnek különösen rosszul esik. Ne hagyja, és adja is egyértelműen a tudtára az illetőnek! Ellenkező esetben azt hiheti, hogy a jó tanácsaival a segítségére van önnek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Több időt kellene szánnia magára, pihenésére. Az utóbbi időben nagyon sokat sajtolt ki magából, rengeteg felelősséget vett a vállára, és még az otthonában is önön a munka dandárja. Nem kellene, hogy így legyen, ossza meg a feladatokat a többiekkel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók kicsit rámenőssé teheti önt, ebből lehet haszna, de lehet kára is. Egy érdekes találkozás részese lehet ma. Ügyelnie kell azonban arra, hogy ne mondja ki egyből, amit gondol, nehogy elriassza az illetőt, aki sokat tehet a karrierje előmozdítása érdekében!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön mindig is hajlamos volt arra, hogy túlságosan átvegye a környezetében élő emberek hangulatait. A mai napon még a szokásosnál is érzékenyebb lehet, ezért keresse a pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: