2016-09-22 10:10:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne vegyen mindent a lelkére

Napi horoszkóp szeptember 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez lesz a hét legjobb napja, remek hangulatban ébred! A délután sok változatosságot kínál, ön pedig szellemileg nagyon friss lesz, több új ötletét megvalósíthatja. Egy barátjának tanácsra van szüksége, ám nem biztos, hogy amit mond neki, azt meg is fogadja.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Munkájában nagyobb változás előtt áll. Legyen elővigyázatos, ha a főnökeivel tárgyal, mert lehet, hogy az ön számára kedvezőtlen szerződéssel állnak elő. Ne kapkodjon, olvasson el mindent alaposan!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne ragaszkodjon túlságosan a meglévő dolgokhoz, próbálja meg elfogadni a változást. Lehet, hogy ez a munkahelyét érinti, de az is, hogy a magánéletével kapcsolatos. Az azonban biztos, hogy hosszú távon a sorsa jobbra fordulását várhatja tőle!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy nagyon régi álmát, amit sokáig dédelgetett, ma talán sikerül megvalósítani. A főnökével viszont nézeteltérése támadhat, úgy érzi, hogy igazságtalanul vádolják. Tisztázza a helyzetet! Ma egyébként is az őszinteség a célravezető, jobb, ha elejét veszi a pletykáknak…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Valaki nyíltan kikezd önnel. Ám jól gondolja meg, mibe megy bele... A jelenlegi párkapcsolatán könnyebb javítania, mint egy újba kezdeni. A kaland ugyan kecsegtető lehet, de sokkal több bonyodalommal jár, mint azt gondolná.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Valaki a környezetéből mintha szándékosan provokálná önt, direkt olyan megjegyzéseket fűz a mondandójához, amelyek önt nagyon bosszantják. Mondja meg őszintén a véleményét az illetőnek! Ne hagyja, hogy ez az incidens kibillentse a nyugalmából.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma az a legfontosabb, hogy ne vegyen mindent a lelkére. Időnként olyasmin is felhúzza az orrá, ami mellett más szó nélkül elmenne. Sok új feladatot kaphat ma, inkább ezekre koncentráljon!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vegyen egy kicsit vissza a tempóból! Már ingerült attól, hogy egyszerre túl sok elvárásnak próbál megfelelni. A szerettei is jobban járnának, ha inkább bevonná őket a munkába, de nyugodtabb lenne.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most remekül meg tud győzni másokat, így egy új tervéhez hamar segítőket is találhat. A szerelmi életében bonyodalmakra számíthat, egy pletyka, vagy rosszindulatú híresztelés szít önök között féltékenységet.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Érdekes nap elébe néz. Nagy meglepetésekre számíthat, és ezek nem mindegyike lesz kellemes. Előfordulhat, hogy plusz munkát is kell végeznie, ami kezdetben rengeteg energiájába kerül majd. Nem csoda, hogy alig várja majd a hétvégét. Este pihenjen minél többet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kicsit gondolja át a céljait. Talán túl magasra tette a lécet, mindenesetre a sorozatos kudarcok aláássák az önbizalmát, és újabb vereséghez vezetnek... Ennél lényegesen célravezetőbb lenne, ha módosítana az elképzelésein.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok feladata lesz ma, de ön jól bírja a terhelést. Ha tovább szeretné képezni magát, itt az ideje belevágnia! Minden, amibe most kezd bele, sikert fog hozni az életébe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: