2016-11-04 08:56:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne menjen bele meddő vitákba

Napi horoszkóp november 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Délután egy találkozó meghiúsulhat, ez alaposan felbosszantja önt. Egyébként csúcsformában van, talán túlságosan is felpörög a mai napon. A párja inkább a nyugalmat keresi, ezért most nehezen találják a közös hangot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma folyton változnak a körülmények, ami az egyik percben igaz, a következőben már nem... Rugalmasságra és nyíltságra van szükség, kérdezzen rá mindenre többször is. Vigyázzon, a nagy fejetlenségben hibát véthet, amit aztán nehéz lesz kijavítani.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rosszul indul a napja, késésekre, várakozásra kell számítania. A munkahelyén sem jobb a helyzet, feszült a hangulat, mindenki kapkod. Valahogy vészelje át a napot, este pedig teremtsen harmóniát, nyugalmat az otthonában, hogy lazítani tudjon.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A pénzügyei intézését jobb lenne máskorra halasztania. Ma becsaphatja valaki, vagy elnézhet valamit. Ha mégis valamit halaszthatatlanul el kell intéznie, legyen gondja az apró betűs részekre is!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Délelőtt teljes nyugalomban tud dolgozni. Délutánra azonban összesűrűsödnek az események, kaotikussá válik a helyzet. Rengeteg a tennivalója, ne hagyja, hogy idegesítsék mások. Este menjen korábban aludni, szüksége van a pihenésre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tevékeny hangulatban van, és idegesíti, hogy mások olyan nehezen látnak a munkához. Talán lassúnak tűnik az ön számára minden ügymenet, de jobb, ha alkalmazkodik, mint ha kifogásokat tesz. Ne reagáljon idegesen, ha problémák merülnek fel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Okosabbnak lenni és engedni - ez ma a jó taktika. Ne menjen bele meddő vitákba, parttalan veszekedésekbe. A párkapcsolatában és a munkahelyén is sok konfliktus adódhat, igyekezzen rövidre zárni ezeket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sürgős megoldást igénylő feladatai vannak. Nem engedheti meg magának, hogy munkája fontos részleteiről feledkezzen meg, vagy hogy rosszul legyen megszervezve az élete. A csillagok arra figyelmeztetik, hogy ne essen túlzásokba, és hogy gondoskodjon a szükséges nyugalomról is

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Balesetveszélyt jeleznek a csillagok, közlekedjen óvatosan. Feltétlenül figyeljen az egészségére! A legapróbb panaszoknál is ajánlatos lenne orvoshoz fordulnia, főleg ha a hátát vagy a gyomrát fájlalja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Valaki megpróbálja rábeszélni valamire, amit ön nem is akar igazán. Ne hagyja magát, mondjon nemet az ajánlatra. Így sok bosszúságtól kímélheti meg magát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma rengeteg és nagyon kemény munka vár önre, mindezekért viszont még csak elismerésre sem számíthat. Ne keseredjen el, nem sokára kárpótolja önt a sors a nehézségekért. Addig is kárpótolja önt a családi boldogsága a nehézségekért. Este végre a saját lakásában új erőt gyűjthet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy régóta húzódó konfliktust simíthat ma el, de önnek kell megtennie a kezdő lépést. Az, akivel már régóta haragban van, örömmel veszi a közeledését. Jó érzés lesz, ha helyreáll a béke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: