2017-09-06 06:32:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne kerülgesse a forró kását

Napi horoszkóp szeptember 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Telihold van a Halak jegyében. Ez felerősíti az intuícióját, és éberré teszi – most ügyesen használja ki a kínálkozó lehetőségeket!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Beszéljen ma nyíltan az önt foglalkoztató kérdésekről. Van valaki a környezetében, aki mélyen vonzódik önhöz, ha ön is így érez, akkor bátorítsa az illetőt!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ahhoz, hogy meg tuja hozni a szükséges döntéseket, először is egy kicsit le kellene lassítania. Túlságosan zaklatott állapotban van, így nem látja reálisan a helyzetet. Avassa be a szeretteit is azokba a kérdésekbe, amik most foglalkoztatják.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vigyázzon, hogy ne kössön mások orrára olyasmit, ami nem tartozik rájuk. Ma olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akik kihasználják a naivitását. Ha erre vigyáz, akkor elkerülhetőek a kellemetlenségek, és igazán remek napra számíthat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap és a Neptunusz szembenállása miatt ma fokozódik a veszélye annak, hogy valaki megpróbálja átverni. Legyen résen – ne írjon semmit alá anélkül, hogy egyeztetne egy hozzáértővel!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A telihold a Halak jegyében álmodozóvá és érzékennyé teszi. Ha valami nyomja a lelkét, azt ma elmondhatja a kedvesének. Sok jó tanácsot, megértést és szeretetet kaphat tőle. Ettől ön is megkönnyebbül, és végre túl tud lépni az életének egy korábbi szakaszán.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Fontos, hogy ne kerülgesse a forró kását, hanem tisztán és világosan mondja el, hogy mit szeretne. Sok meghívást kap ma, és nehezen tud választani közülük. Szórakoztató estéje lesz, az ön ízlése szerint való.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár valaki félrelépésre csábíthatja, nem éri meg hűtlenkedni, már egy kis flörttel is lebukhat a párja előtt… Inkább a meglévő kapcsolatát élénkítse fel, szervezzenek közös programot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen óvatos a pénzügyekben. Ma olyan dolgok megvásárlására is rávehetik, amelyekre nincs is szüksége, és később megbánja, hogy pénzt adott ki ezekért. Arra is vigyáznia kellene, nehogy becsapja valaki. Nem mindenki őszinte önnel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyon segítőkésznek mutatkozik, jó szívvel lesz a többiek iránt. A felmerülő munkákat nem kellene halogatnia, mert ma nagyon hatékonyan tud dolgozni. Pillanatok alatt elintézhet mindent, és a munkatársai csodálni fogják a hozzáértését. Komoly elismeréseket kaphat ezért.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jó napra számíthat, ám a telihold miatt valószínűleg nehezen tud elaludni. Este, elalvás előtt kortyolgasson el egy pohár gyógyteát. A problémáit kezelje nyíltan, főleg, akkor, ha a párját érintik, különben a későbbiekben elmérgesedhet a dolog…

Halak: II. 19. - III. 20.
Bosszantó félreértésekkel indul a nap, feszültségek jelentkezhetnek szinte bármelyik kapcsolatában. Szerencsére délutánra javul a helyzet, sikerül minden vita végére pontot tenni! Este értékes felismerései lehetnek, ezek új megoldásokhoz segíthetik hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: