2018-11-14 05:27:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne hagyja veszni a tervét!

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ha szerencséje van, nem kell ma dolgoznia, és szabadon teheti, amihez kedve van. Belső nyugtalanságot, felkorbácsolt érzelmeket tapasztalhat, ezek kissé elbizonytalaníthatják, és feszült idegállapotba hozhatják. Régóta elnyomott feszültségek robbanhatnak ki másokkal szemben. Sporttal levezetheti ezeket a feszültségeket.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap a Skorpió jegyéből gondoskodik arról, hogy lazább és oldottabb tudjon lenni, mint máskor. Ez nem marad észrevétlen, azonnal szóba is hozzák pozitív kisugárzását. Ez igazán jó érzést fog kelteni önben. Ha teheti kerülje el ma a nagyobb bevásárlásokat.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr támadja az Ikrek jegyét. Ennek többféle hatása is lehet, vagy annyira legyengíti a szervezetét, hogy hajlamosabb lesz elkapni a fertőzéseket, vagy valaki csúnyán becsaphatja, és csalódást okoz önnek. Legjobb lenne, ha családi körben töltené ezt a napot.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Szaturnusz és a Plútó is szemben áll a Rák jegyével. Ezt leginkább a szervezetén érzi, fáradttá és levertté teszi, csak nehezen tud reggel magához térni. Délután viszont jó híreket hallhat!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy kis képzelőerő és extra kreativitás segítségével a karrierjében ma bármit elérhet! Most érdemes tárgyalnia, szerződést kötnie. Ne érje be kevesebbel annál, mint amit elképzelt!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben egyre magabiztosabb lett – lassan itt az ideje egy régóta tervezett, komoly döntés meghozatalának! Belföldi utazás során gyümölcsöző ismeretségre tesz szert, ám az irataira nagyon ügyeljen!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében jár. Rengeteg energiát fektetett abba, hogy megfeleljen mások elvárásainak – most inkább foglalkozzon önmagával! Van egy ötlete, miként növelhetné a bevételét? Ne hagyja veszni a tervét!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap a Skorpió jegyében áll, de a Hold a Vízöntő jegyéből nem jól kapcsolódik hozzá. Családtagjai, barátai körében kellemes, meghitt perceket tölthet most el, és a munkáját is elismerik. A szomszédokkal viszont kommunikációs gondokra számíthat, és az egyik hivataltól is levelet kaphat.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A most adódó lehetőségeket nem javasolt elpuskáznia, mert ha ügyes, nagyot lendíthet a karrierjén. Valamilyen megmérettetés vagy vizsgahelyzet előtt áll? Az izgalmak ellenére minden jól alakul majd!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Elég türelmetlen lesz – nehogy hajba kapjanak a főnökével! Egy zseniális ötletnek hála minőségi változást érhet el az életében. Maradjon tehát hajthatatlan, ha egy rokona le akarná beszélni a tervéről!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Legjobb, ha széles körben nem vállalkozik semmire. Alakítsa ezt a napot olyan nyugalmasan, ahogy csak tudja, akkor elkerülheti a kritikus helyzeteket.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Bár a barátai mindent megtesznek a sikeréért, és a régi kapcsolataira is számíthat, óvakodjon az elhamarkodott lépésektől! Máskülönben egy előnytelen szerződés miatt rövidesen komoly kiadásai lehetnek...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: