2018-12-16 07:33:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nagyon is igényli most a közelséget és a törődést

Napi horoszkóp december 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ez a vasárnap csodálatosnak ígérkezik, hiszen a Hold már a Kos jegyében áll. Alkalmas arra, hogy kedvesével valami nagyszerű programot szervezzenek.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma aludjon addig, amíg magától fel nem ébred, és kezdje a napot egy kellemes reggelivel. Biztosítsa magának, hogy mindenki hagyja önt békén. Lazító programra van szüksége, hogy feltölthesse magát energiával a következő hétre. Nem kell mindig kényszeresen valamilyen tevékenységet keresni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma visszakaphatja megszokott könnyedségét, és egyébként is az ön javára fordul a kocka. Úgy érezheti, mintha kisebb teher esett volna le önről. Délután lesz kedve programot szervezni, és ebben senki sem fogja tudni meggátolni, inkább még ön ragad magával másokat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ezt a napot mintha arra teremtették volna, hogy új energiával töltse fel magát. Menjen ki a szabad természetbe, túrázzon néhány órát. Támad majd néhány érdekes gondolata, hogyan közelítsen meg bizonyos dolgokat a jövőben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kedvesével eltöltött meghitt együttlétnek örülhet. Használja ki a jó hangulatot, hogy megoldjon egy problémát. Beszéljen nyíltan és őszintén a kedvesével, és közösen megtalálhatják majd a megoldást.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az idő több, mint kedvező ahhoz, hogy emberi kapcsolatait felfrissítse. Nagyobb tervek nélkül kezdheti a napot. Később hívja fel a barátait. Egy találkozó hosszú ideig emlékezetes marad az ön számára, mert ott szép emlékeket gyűjthet és érdekes élményekben lehet része.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon is igényli most a közelséget és a törődést. Ha van kedvese, akkor ez a kívánsága valószínűleg teljesülni fog. Ha ön egyedülálló, akkor el kellene mennie szórakozni. Este egy kicsit készüljön fel a holnapi napra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Élvezze ki ezt a napot, ossza be a kívánságai szerint, ne engedje magát semmire sem rábeszélni, amihez nincs kedve. Délután menjen ki a természetbe még akkor is, ha az időjárás esetleg nem kedvező. Este hívja fel egy barátját. Rengeteg megbeszélnivalójuk van.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Partnerkapcsolata jó csillagzat alatt áll. Harmonikus nyíltságot tapasztalhat, és még a legtitkosabb élményeket is meg tudják osztani egymással. Ez erősíti a szerelem kötelékét. Egy újdonság pozitív hangulatba hozza.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Sok nézeteltérésre kerülhet sor, a Hold a Kos jegyében áll. A természetben új erővel töltheti fel magát, és hangulata lényegesen javulni fog. Egy hosszú séta mindenképpen nagyon jót fog tenni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nincs mit gondolkodni a jövőjén, inkább élvezze a jelenlegi pillanatokat a kedvesével. A problémák saját maguktól is meg tudnak oldódni, és észre sem fogja venni, hogy az aggodalmai feleslegesek voltak. Sokkal jobban fogja érezni magát. Este menjen szórakozni.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Vállalkozó kedve nem ismer határokat. Legszívesebben mindent egyszerre és egy időben végezne el. Ne essen túlzásokba. Szüksége van időre saját maga számára is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: