2017-01-24 08:37:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Mindent bevet, hogy előre jusson

Napi horoszkóp január 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kitűnően érzi magát, és kedvességével a többieket is könnyedén maga mellé tudja állítani egy vitás helyzetben. A párjával kapcsolatban most a gyengédség a legfontosabb, ami máskor többnyire háttérbe szorul. Legyen figyelmes vele, egy kedves gesztus most többet ér minden szónál!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mozgalmas napja lesz, minden pillanatban történik valami szokatlan esemény. Arra ügyeljen, hogy ne váljon szétszórttá, mert akkor hibát követhet el. Ha teheti, lassítson, ne fogjon bele komolyabb feladatokba, mert most könnyen lehet, hogy előre nem látható akadályokkal kell számolnia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egyik barátja tanácsot kér egy érzékeny és kényes ügyben. Helyezkedjen pozitív álláspontra, és magabiztosan viselkedjen, ha már a titkát megosztotta önnel és bizalmasává tette. Az este csodaszépnek ígérkezik. Majdnem mindegy kivel tölti el az idejét, sok öröm éri.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nagyon vigyázzon a közlekedésben, nehogy elessen, vagy egyéb baleset érje. Gondolatait a szerelem hatja át, emiatt a munkában nem túl hatékony. Csodás randevú várja akkor is, ha van párja, akkor is, ha nincs - ez utóbbi esetben váratlan találkozás és meghívás teszi izgatottá!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal, és ez inkább hátráltatásokat jelent, mint előrehaladást. Jobb, ha délelőtt lazít egy kicsit. Délutánra javul a helyzet, figyelemre méltó sikereket tud majd elérni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lehet, hogy nem mindenkivel egyezik a véleménye, de akkor is hallgassa meg a másik felet - lehet, hogy éppen akkor jön rá a helyes megoldásra. Partnere kívánságát is vegye figyelembe, most nem kifizetődő, ha a saját feje után megy...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Mindent bevet, hogy előre jusson. Most könnyen elsajátíthat olyan szaktudást, amelyek révén többet kereshet. Talán nyelvtanulásra vagy valamilyen szakmai továbbképzésre nyílik lehetősége. Éljen vele!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Pénzügyi problémák miatt gondja támad. Talán azért, mert egy kedves ismerőse kölcsönt szeretne kapni öntől. Segítsen, ha tud, de felesleges anyagi kockázatot ne vállaljon!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne tagadjon meg egy találkozást valakitől, aki számít erre. Megszokott közvetlensége ma sem lesz kárára. Könnyelmű ígéretet ne tegyen, higgye el, a jó tanácsaival is sokat tud segíteni az illetőnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Remek ötletei támadhatnak ma. Talán nem lenne rossz az éves tervét kicsit átalakítani. Egy rokona észrevételeit is hallgassa meg az üggyel kapcsolatban, mert ez most nagy előnyhöz juttathatja.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A féltékenység keserítheti meg a napját. Talán nem önt kínozza, hanem a párja támadja önt az alaptalan vádjaival. Egy alapos beszélgetés nem ártana, derítse ki, mi az igazi probléma!

Halak: II. 19. - III. 20.
Új fejlemények várhatók, de ezek között most akadnak kellemetlenek is. Fel kell készülni arra, hogy jó és rossz hatások ma egyaránt érni fogják. A pénz miatt könnyen konfliktushelyzetbe kerülhet. Házastársa vagy közeli rokona ma sokkal könnyebben ismeri fel az összefüggéseket, hallgasson rá.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: