2018-02-18 06:24:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma szabályosan kivirágzik

Napi horoszkóp február 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön kiegyensúlyozott, és stabil, élvezheti a többiek közelségét. Az érzékiség ezen a hétvégén különösen nagy szerepet játszik az életében. Mondja ki nyíltan és őszintén, ami bántja, és cserébe hallgassa meg figyelmesen a kedvesét is.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a hét vége jót fog tenni önnek. Üzleti dolgait tegye félre, és törődjön többet a családjával. Este már senki sem tudja önt rávenni, hogy felkeljen a kanapéról, de erre nincs is feltétlenül szüksége.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hosszú séták, egy baráti találkozó, egy kellemes együttlét, finom ételek, finom italok. Ez olyan jó dolog! A mai nap kitűnő hangulatot, és mély érzéseket hoz magával. Töltse az estét a családjával.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Számtalan alkalma lesz flörtölni. Érzelmileg viszont még ne kötelezze el magát senki mellett, mert a most születő kapcsolatok nem biztos, hogy tartósak is lesznek.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Problémák lehetnek a kommunikációval. Talán félreért valamit, vagy elfelejt válaszolni egy emailre, és ebből adódik bonyodalom. A párja úgy érzi, túl sokat vár el tőle.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Használja ki a napot, és találja meg a belső nyugalmát. Jót tesz önnek, ha kedves emberek társaságában van. Egy hullámhosszon lehet másokkal, sok érdekes témáról tudnak majd beszélgetni.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha valaki meghívja önt ebédre, vagy egy ünnepségre, feltétlenül fogadja el. A változatosság jót tesz önnek, és szüksége van egy kis jó hangulatra is. Ma szabályosan kivirágzik, jól érzi magát.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szuper napnak néz elébe! Sok élményben lehet része, csak arra vigyázzon, hogy ne húzza fel az orrát semmiségeken!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valaki segítséget kér öntől. A nagyvonalúságát meg fogják hálálni. Menjen ma a családdal közösen ebédelni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.
Túlságosan magába zárkózik, és átadja magát a mélabús gondolatainak. Nyissa meg a szívét az önhöz közel állók előtt! Egy mély beszélgetés kihozhatja az érzelmi válságból.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez egy szuper napnak ígérkezik. Használja ki a lehetőséget, és szervezze meg ezt a napot teljesen a saját ízlése szerint. Talán csinosíthatja az otthonát is.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
Könnyen lehet, hogy váratlan látogatót kap. Annyi minden beszélnivalója van, az idő szinte repül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: