2016-11-03 00:56:13• hírek • agerpres.ro

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet

Napi horoszkóp november 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Mostanában sok problémája adódhat a párkapcsolatban, vagy a családtagjaival. Néha nem is tudja pontosan megfogalmazni sem, hogy mi is az oka a veszekedésnek. Pedig az első lépés, hogy tisztázza az ellenérzései okát. Találkozzon ma olyan emberekkel, akiket már régen nem látott, a barátok is közelebb vihetik a megoldáshoz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nagyon fontos megbeszélésekre kerülhet sor a főnökeivel, a kollégáival, vagy a házastársával. Bár ön nem igen hagyja magát elnyomni, a hangulat feszült és ingerült lesz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van, szeretik, és igénylik az ön társaságát a munkatársai. Próbáljon meg egy kicsit lazítani!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha a munkahelyén dolgozik, akkor ma nagyon hatékony lesz, és mindent a legnagyobb megelégedésére intézhet el. Most az anyagi helyzete is váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön nem az a sértődékeny alkat, de ha egyszer tényleg megbántják, azt nem feledi. Most nem is kell engednie, várja meg, amíg a másik közeledik önhöz. A munkahelyi átszervezések aggasztják, pedig ön valószínűleg nem fogják érinteni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne kezdjen bele új feladatokba, és ne szerezzen be nagyobb dolgokat, mert könnyen átverhetik. Minden lassabban megy, és néhány dolog nem is a terv szerint alakul. Egy kis türelemre van szüksége. Ne hagyjon semmit magára erőltetni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, a szerelem nem kerüli el, ha valóban hódítani akar. Ha ön párkapcsolatban él, akkor este szánjon egy kis időt a partnerére, szervezzen valamilyen romantikus programot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jók a kilátásai arra, hogy üzleti és pénzügyeit rendezze. A csillagok nemcsak ötletessé, de nagyon éles elméjűvé is teszik, így képes meglátni a pillanat adta lehetőségeket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyon szeszélyes hangulatban van, ezért ma ne hozzon hosszú távra szóló döntéseket. Főleg szívügyekben kellene elkerülnie a választást. Foglalkozzon inkább a munkájával, több olyan probléma is adódhat ugyanis, ami sürgős megoldást kíván.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A csillagok segítik ma önt a tervei megvalósításában. A délután folyamán adódhat néhány bonyolult probléma, amelynek megoldása talpraesettséget igényel öntől. Szerencsére önben megvan a kurázsi...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valamilyen fontos döntést kell ma meghoznia, ami a magánéletével is kapcsolatban van. Csak akkor vihet végbe döntő változtatásokat, ha mélyen átéli, amit elhatároz.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most a legjobban a rutinmunkák mennek. Tegyen félre minden fontosat, úgy is sokkal több időre van szüksége, mert mindig közbe jön valami. Ugyanakkor sikert érhet el egy olyan ügyben, amiben pedig nem is hitt igazán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: