2016-01-16 00:00:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma remek formában van

Napi horoszkóp január 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Ma nagyon fontos, hogy helyesen kezelje az indulatait - ne fojtsa el a haragját, de ne is zúdítsa kontrollálatlanul a környezetére. Maradjon higgadt, és úgy fogalmazza meg, mi az, ami zavarja.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Legyen nagyon óvatos, mikor a házimunkát végzi, lehetőleg kerülje el, hogy létrára kelljen másznia, vagy éles szerszámokkal kelljen dolgoznia... A dolgok ma valószínűleg nem a kedve szerint alakulnak, ám ön higgadtan veszi tudomásul a nehézségeket.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Veszekedések törhetnek ma ki otthon, valószínűleg a szüleivel, vagy a párjával nem ért egyet egy fontos kérdésben. Valami kipattantja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál, és önkéntelenül felhánytorgatja a régi sérelmeit és csalódásait. Öntsön tiszta vizet a pohárba, és próbálja megragadni a problémák valódi okát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Hacsak kifejezetten nem vonzza magához a bajt, ez az időszak valószínűleg nem okoz majd különösebb nehézségeket. Azért ön is feszültebb lehet a szokottnál, úgyhogy iktasson be a napi programjába valamilyen fizikailag megterhelő tevékenységet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll. Fokozott önbizalma és tettereje lehetővé teszi, hogy elvégezzen egy régóta halogatott, ház körüli teendőt. Ma képes lesz kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni a véleményét, anélkül, hogy megbántana másokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Ma jó hangulatban van, nagy lendülettel szervezi a hétvége programjait. Találkozzon a barátaival, most remek estét tölthetnének el együtt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Ma remek formában van, alkalmas az este az ismerkedésre! Ha a barátai hívják szórakozni, semmiképp se mondjon nemet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. A mai nap a szerelemé, most nagyon harmonikus a párkapcsolata. Ha egyedülálló, akkor vegye komolyan a kollégája közeledését - őszintén rajong önért...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Most könnyen konfliktusba keveredhet a párjával, és a pozícióját úgy fogja védelmezni, mint egy megsebzett tigris... Pedig mindenki jobban járna, ha legalább a kevésbé fontos részletkérdésekben egyezségre tudnának jutni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Ma is a munkahelyi problémák miatt aggódik, pedig félre kellene tennie ezeket. A szerelemben igazán boldog pillanatokat élhet át!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll. Ingerlékennyé válhat és ma tényleg nehéz lesz kijönni önnel, alaposan megnehezíti a szerettei dolgát... Fegyelmezze magát egy kicsit jobban!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Most nem figyel eléggé mások érzéseire, pedig általában empatikusan szokott viselkedni... Sétáljon egy nagyot a friss levegőn, és szellőztesse ki a fejét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: