2015-05-14 00:27:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma ne kezdjen bele semmi újba

Napi horoszkóp május 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Legyen nagyon óvatos és körültekintő az üzleti ügyekben, elképzelhető ugyanis, hogy hibát követ el. Maradjon teljes mértékben őszinte, nyílt, egyenes, és fejezze ki világosan, mit szeretne. Ma különösen erősek a megérzései, hallgasson a belső hangra!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Magabiztos és határozott, mint általában, ma azonban még saját magát is meglepheti azzal, mi mindenre képes, ha a szükség úgy hozza! Kirobbanó energiáját vezesse le sportolásban, különben nyugtalanná, ingerlékennyé válhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most különösen energikus és hatékony, a munkában és a magánéletben egyaránt. A fontos ügyeket ma intézze, végre pontot tehet a régóta húzódó ügyek végére. Sajnos ez a jó periódus sem tart örökké, ám most megalapozhatja a későbbi sikereket is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vigyázzon, ma konfliktusba sodorhatják kirobbanó érzelmei, elképzelhető, hogy nem jól reagál a problémákra. Egy múltbéli sérelme okoz önnek fájdalmat, azt zúdítja valaki nyakába – pedig az illető nem tehet semmiről! Igyekezzen rendet tenni a lelkében, és elengedni a régi haragot!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma nagyon rosszul viseli, ha valaki korlátozni próbálja önt – az illető ráadásul közel áll önhöz, ezért mindkettejüket bántja, ha emiatt összevesznek. Jobb lenne, ha megpróbálná megérteni a másik szempontjait is, és aszerint cselekedne.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön horoszkópjában látható tranzit kreatív energiát hordoz. Ám ahhoz, hogy ezt a javára tudja fordítani, rugalmasnak kellene lennie… Ma váratlan fordulatokra számíthat. A harag nem jó tanácsadó, kezelje békésen a helyzetet. Balesethez vezethet, ha meggondolatlanul viselkedik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem alkalmas a mai nap arra, hogy bármi újba belekezdjen, ahogy arra sem, hogy fontos döntéseket hozzon. Vigyázzon, valaki ki akarja használni a jóhiszeműségét, idealizmusát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jobban kellene vigyáznia magára, az ön energiája is véges, könnyen túlfeszítheti a húrt. Ingerlékeny, lehangolt, és kicsit össze van zavarodva. Vigyázzon, ha rosszindulat vezérli a cselekvésben, végül magának okoz nehézséget!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma remek meglátásai lehetnek, ezek valamilyen módon akár az életét is megváltoztathatják. Öntől szokatlan módon most különösen enervált lehet, jó lenne, ha tudna pihenni, meditálni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma háttérbe szorítja a saját érdekeit, önzetlenül viselkedik. Jó úton jár, ha segít valakinek, az illető meg fogja hálálni a jóságát! A munkában is sikerekre számíthat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön kimerült, fáradt, a szervezete le van gyengülve. Ma csak a legszükségesebb feladatokat végezze el. Próbáljon pihenni, mert most jobban ki van téve a lázas, fertőzéses, allergiás betegségek veszélyének, mint egyébként. Nem árt tehát a fokozott óvatosság!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz fényszöge az ön eltökéltségét teszi próbára. Ma elbizonytalanodhat abban, vajon jó úton jár-e… Tudnia kell azonban, hogy a kétség és a kedvetlenség természetes velejárói ennek a tranzitnak, és hamarosan a helyükre kerülnek a dolgok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: