2017-02-05 09:53:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma nagyon kreatív lesz

Napi horoszkóp február 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Kos jegyében áll. Ebben az időszakban minden nap történik valami, emiatt a pihenés lesz a legnehezebb. A Hold az Ikrek jegyében maradt, ez az Ön környezetében mindenkinek mosolyt varázsol az arcára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most nem sok kedve van beszélgetni. Töltse fel magát energiával a következő hétre, tegyen egy nagy sétát a közeli erdőben. Pontosan érezheti, hogy élete rendben van-e, vagy sem, és azt is, hogy hol vannak a hiányosságok. Beszélgessen erről a kedvesével, keressen megoldásokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma jól kialhatja magát, és ne hagyja senkinek, hogy nagyobb feladatokat adjon Önnek. Időnként szüksége van egy kis „én-időre", hogy felszabaduljanak a gondolatai. Egy kirándulás a havas tájakon jót tenne Önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre egyszer alaposan kialhatja magát. Szüksége van arra az érzésre, hogy valaki megérti Önt. Engedje, hogy a barátai segítsenek Önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében áll. Tegyen valamit a szellemi és spirituális fejlődéséért is. Meditáljon, végezzen jóga gyakorlatokat is. Ma úgy fogja érezni, hogy szép az élet. Minden terv és rendszer nélkül töltheti el ezt a napot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Mars a Kos jegyében maradt. Egyszerűen csak lazítson, és elmélkedjen. Délután legalább egy sétára szánja rá magát. Ez jót fog tenni Önnek. Este főzzön egy finom vacsorát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Stressz és zavar nélkül kezdheti ezt a napot. Napközben csak azt tegye, amihez igazán kedve is van. Ma nagyon kreatív lesz. Kedvesével szervezzenek programot, menjenek színházba.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A hétvége inkább gyengéd és érzelem teli lesz. Lazítani is csodálatosan tud majd, jól érzi magát és elégedetté válik. Délután kedve támadhat egy kis sportra, mozgásra. Erre most szüksége is van.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Minden az elképzelése szerint alakul. Tisztában van önmagával, csodálatosan tud lazítani, és pont erre van szüksége. Délután egy-két barátjával sikerül találkoznia. Sokat tudnak majd mesélni egymásnak. Az este nagyon kellemesen alakul.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Mars a Kos jegyében maradt. Jobb, ha otthon marad, és inkább a barátait hívja meg magához vacsorázni. Délután jót tenne egy kis pihenő, ne vonja meg magától.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Mars a Kos jegyében. Jobban kellene figyelnie a párjára, de ez visszafelé is igaz természetesen. Ha az időjárás megengedi, kiránduljanak egyet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Mars a Kos jegyében maradt. Olyan tevékenységgel kellene eltöltenie ezt a napot, amihez igazán kedve van. Töltse fel magát új energiával.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: