2019-04-03 05:17:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma legyen duplán óvatos

Napi horoszkóp április 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Jelentős szellemi energiával rendelkezik ma, és érthetően ki is tudja magát fejezni. De egyes estekben túlzottan ragaszkodik véleményéhez és elképzelhető, hogy emiatt védekezésre szorul. Kerülje az önzést, sajnos ön sem tévedhetetlen.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napból akkor tudja kihozni a legtöbbet, ha másokon valóban önzetlenül segít. Ha valamilyen ellenszolgáltatás reményében cselekszik, akkor inkább felejtse el a dolgot, nem lesz megnyugvása.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma könnyen meg tudja beszélni másokkal azokat a dolgokat, amit máskor nagyon nehéznek találna. Nyugodtan vegye elő a kényesebb témákat is, mert mindenféle szellemi tevékenységnek kedvező a mai nap, és mások is odafigyelnek önre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma szót tud érteni a környezetével és érvényt szerezhet elképzeléseinek. Ha egyedül nem tud megoldani egy problémát nyugodtan kérjen segítséget, lesz, akivel meg tudja beszélni a dolgokat.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pénzügyei olyan jól alakulnak, hogy csak a kisujját kell nyújtania és máris pénzt vonzhat magához. Ha hitelre lenne szüksége, ma azt is könnyen elintézheti, négy jótékony planéta vonul át az ön nyolcadik sorsterülete felett.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mindenféle emberi kapcsolata ma reményteljesnek mutatkozik, jó időszak arra, hogy pontot tegyen vitái végére. Könnyedén tisztázhatja álláspontját. Ha jogvitái lennének, peren kívül is meg tud egyezni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem sok jóval kecsegteti önt a Mars a kilencedik sorsterületéről… Legyen duplán óvatos, ha tárgyalásra megy, ma nincs értelme kockáztatni, túl sok a lendület önben és ezt a környezetéből sokan agresszióként azonosítják.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szeretteivel ma kifejezetten jó viszonyban van. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy a párjával szórakozni menjenek, utána egy romantikus éjszakát tölthetnek együtt. Elégedett lesz a kapcsolatukkal.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napot hasznosan és élvezetesen töltheti otthon. Kedve támad környezete csinosítására, és a Vénusz elhelyezkedése miatt harmonikusabb a kapcsolata családtagjaival, főleg azért, mert önmagával is jóban van.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rengeteg kommunikációs lehetőség nyílik a mai napon és igen érdekfeszítőnek mutatkoznak a témák. Ha kellő érzelmi kontrollt tud gyakorolni, mindent el tud adni, jő döntéseket tud hozni pénzügyeiben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nem esik túlzásba költekező kedvében, akkor kiváló időszak lehet ez a mai a pénzügyi tárgyalásokra vagy befektetésekre. Főleg akkor nyerhet nagyot, ha ezek a projektek valamiképpen a művészetekhez kapcsolódnak, mert ez esetben a Vénusz segíti önt.


Halak: II. 19. - III. 20.

Barátkozó kedvében van ma, nagyszerű alkalom, ha barátaival tölti a napot vagy a szabadidejét, egy kis pihenés, vagy vendégeskedés önre is ráfér. Ma fogékony a szerelemre és a vidámságra, könnyen magához vonzza az embereket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: