2017-10-17 22:53:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma kellemes híreket kaphat

Napi horoszkóp október 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében jár, szemben az ön jegyével. Sok minden akadozik a mai napon, a munkával csak nehezen jut előre. Állandóan akadályokba ütközik, sokkal több türelemre van szüksége, mint egyébként.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Jupiter már a Skorpió jegyében látható. Elemében érzi magát, és ezt meg is akarja mutatni a világnak. Most örül a szellemi kihívásoknak: ha vizsgáznia kell, vagy előadni valamit, sikeresen tudja venni az akadályokat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars és a Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban vannak egymással. Ne hagyja, hogy az apróbb konfliktusok komolyabb vitákká fajuljanak. Igaz ez, akár a munkahelyén, akár a társával kapcsolatban. Persze, ha a nézeteltérés mélyebb gyökerű, akkor előbb-utóbb úgyis orvosolniuk kell.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma számba kellene végre vennie, kiknek és milyen ígéreteket is tett az elmúlt időben. És azt is, hogy azokból mennyit és hogyan is teljesített. Ha tartozása van, akkor azt törlessze, különben komoly kellemetlensége lehet a dologból!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma egy idősebb személytől igen hasznos tanácsokat kaphat, amit a közeli jövőben anyagi életében is foganatosíthat. Ön keményen képes küzdeni azért, hogy elérje a céljait. Néha mégis kicsit jobb lehet engedékenyebbnek lennie...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kellemetlen híreket kaphat egy régi ismerőse felől. Nem mindegy azonban, hogy kinek a szájából hallja a dolgot... Jobb lenne elkerülnie a rosszindulatú, vagy megkeseredett embereket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Kellemes híreket kaphat, rendkívül boldog, legszívesebben kibújna a bőréből. Mégis jobb, ha egyelőre nem igen beszél a sikereiről, különösen nem azoknak, akik irigyelhetik érte.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A munkahelyén sikerül kezében tartania a dolgokat, de mégsem annyira, ahogy azt igazán szeretné. A mai napon leginkább személyi kérdésekben ütközhet akadályokba, talán egy kollégájával nem tud egy fontos kérdésben dűlőre jutni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, emiatt most érzékenyebb és érzelmesebb lesz. A munkahelyi kihívások, úgy érzi, meghaladják az erejét. Bízzon egy kicsit jobban magában! Ha szembenéz a nehézségekkel, könnyebb lehet, mintha a megúszásra játszik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagyon könnyen felszakadhatnak a régi sebek, talán a párjával kapcsolatban. Bűntudat és fájdalom nehezíti meg a helyzet tárgyilagos és nyugodt szemlélését. Közösen kellene megpróbálni feldolgozni a tapasztalatokat, anélkül hogy a másiknak szemrehányást tennének.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Muszáj lenne kicsit visszafogni az éles vitákból, nem kellene mindenre ironikus megjegyzést tennie. Inkább munkában vezesse le a fölös energiáit, mert a héten váratlan feladatai is adódhatnak!.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy fontos tervet akar megbeszélni a főnökével, vagy a párjával. Türelmesnek kell lennie. Ne keseredjen el, ha a másik nem fogadja el a véleményét rögtön az első beszélgetés után. Lesz azért még alkalma meggyőzni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: