2015-09-14 08:25:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Legyen figyelmes az otthonát érintő dolgokban

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kedvezően indul a hét a Kos szülöttek számára, a Hold ugyanis a Mérleg jegyében áll. Délelőtt értékes tippeket kaphat, és sok feladatnak a végére érhet. Délután fogja vissza magát, és figyeljen jobban a részletekre.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr a munka házában áll: sokat kell beszélnie, vagy meg kell hallgatnia a kollégái mondandóját. A Hold fontos és kellemes találkozásokat készít elő. Ma könnyen megy majd a koncentráció és a kitartó munka.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyszerűen indul a hét: a Mérleg jegyében álló Hold fokozza a jó hangulatot, már a zuhany alatt is énekelget reggel. A szerelemnél nincs csodálatosabb érzés, ennek a napnak mámorosnak kell lennie...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehezére esik visszazökkenni a hétköznapokba. Ebéd után már kezdenek jobbra fordulni a dolgok, ahogy a Hold közeledik a Skorpió jegye felé, úgy nő az ön energiaszintje és önbizalma.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Reggel kitűnő hírekkel indulhat a nap. A Plútó viszont arra fogja kényszeríteni, hogy megállás nélkül végezze a feladatait, pedig ez nem helyes: tudni kell szünetet tartani. Ha valami miatt szomorkodik, öntse ki a szívét a legjobb barátjának.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és változásokat jelez az anyagiak terén, a Plútó pedig az 5. sorsterületről jelzi, hogy gyermekekkel kapcsolatban kell a bankszámlája apadására számítania...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Plútó kedvezőtlen fényszöget vet az otthonát jelző területre. Mielőtt elindulna, nézze meg, lekapcsolta-e a lámpákat, a tévét, a vasalót, a tűzhelyet... Nyomja le a kilincset is, hogy ellenőrizze, biztosan jól bezárta-e az ajtót!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyéből gondokat jelez. Reméljük, időben sikerült felkelnie, és nem fog elkésni a munkahelyéről, mert ezt ma nem fogják tolerálni. Most még el sem tudja képzelni, hogy este milyen boldogan ér véget a mai nap!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó hangulatban kezdődik a hét: a légkör nyugodt lesz, és sok új dolgot hallhat a nagyvilágból, ha odafigyel. Este teremtsen meghitt hangulatot, és élvezzék a párjával egymás társaságát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold nyugtalanná és idegessé teszi a nap első felében, de ebéd után már könnyebbnek érezheti az életet. Ettől függetlenül este egy szomorú film végén eleredhetnek a könnyei, de ez nem baj, hatására megtisztul majd a szíve.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold ma teljesen felpörgeti, az ébredéstől egészen az ebédszünetig képtelen lesz leállni. Nem is csoda, hogy estére elfárad, és arra vágyik majd, hogy egyedül lehessen, és csendes magányban gondolhassa végig a sorsa alakulását.

Halak: II. 19. - III. 20.
Valószínűleg ma azt fogja érezni, hogy ez a pörgés túl sok, pláne hétfőn! Délután új erőt kap a Holdtól, a bolygó lelki békével is megajándékozza. Az estéje legyen a szerelméé vagy a barátaié.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: