2017-05-13 08:06:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Legyen egy kissé kevésbé konok!

Napi horoszkóp május 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében. Ez kedvez önnek, és remek körülményeket kínál a kikapcsolódáshoz. Este váratlan vendége érkezhet, fogadja jó szívvel, no meg némi harapnivalóval!

Bika: IV. 20. - V. 20.Gyorsan el tudja intézni minden otthoni kötelezettségét. Ha meghívást kap, mondjon igent, akkor is, ha zajos társaságba hívják! A bulizást most nagyon élvezné, de vigyázzon a pénzére, csak annyit vigyen magával, amennyit nyugodt szívvel el is költhet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Talán túl sok feladatot vesz a nyakába, és ezért feszült: bevásárol, takarít, lomtalanít, a kertben is van munka. Mindez jó és elégedett lehet tőle, de azért kérjen segítséget, ne hajtsa túl magát a hétvégén is. Nyugalom – erre lenne szüksége ma elsősorban!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Itt a rendrakás ideje, át is rendezheti, de ki is díszítheti a lakását. Ezt most élvezni fogja, főleg azt persze, amikor már a tiszta környezetben lazíthat. Kezdenek igen kesze-kuszává, azaz átláthatatlanná válni a pénzügyei. Jó lenne ezt is rendbe tenni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Egy váratlan telefonhívás felboríthatja a napját, de valószínűleg inkább jó, mintsem rossz értelemben. Változtatnia kell az elképzelésein, de végül jól sül el a dolog…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A nap, bár kedveszegetten vág bele, rengeteg jót tartogathat az ön számára. Kipihentnek és szellemileg is frissnek érezheti magát. Ne hagyja, hogy csip-csup veszekedésekkel, kicsinyes civódásokkal elrontsák a napját.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legyen egy kissé kevésbé konok! Az akaratossággal nem sokat érhet el ott, ahol az érzelmeké a főszerep… Sőt, ezzel akár el is ronthatja az esélyeit a boldogságra! Este menjen szórakozni, vidám és könnyed hangulatban lesz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szaturnusszal áll együtt a Nyilas jegyében. Ma sikerül egy okos döntéssel elejét vennie egy vitának, vagy kibékíteni harcoló feleket egymással. A nyugalma lehet ma a legerősebb fegyvere, amivel meggyőzhet másokat is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csüggedt, borús hangulatban lehet, ezzel meg is döbbenti a többieket – hagyja, hogy feldobják a napját, máskor ön szokott az lenni, aki segít jó hangulatot varázsolni mások köré!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A katonás tempó, amit diktál, nincs ínyére a többieknek. Igaza van abban, ha szeretne minél előbb túllenni a feladatain, csak éppen közben össze is veszhet másokkal, akkor pedig főhet a feje a konfliktus miatt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kicsit elege van abból, hogy mindig ugyanazok az emberek veszik körül, mindig ugyanazokat a köröket rója velük. Tényleg kicsit ki kellene törnie a megszokottból, ha újra, friss levegőre vágyik. Szervezzen ma külön programot!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szaturnusszal áll együtt a Nyilas jegyében. Ez feszültté teheti, hajlamos lesz másokat okolni a rossz hangulatáért. Ne tegye! Inkább hagyja, hogy jó kedvre hangolják a barátai, szerettei!

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: