2020-06-03 07:54:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Különös események történnek, amik módosíthatják elképzeléseit

Napi horoszkóp június 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A harmadik sorsterületén a Nap és a retrográd Vénusz rengeteg meglepetést okoz. Lehetséges, hogy rég nem látott barátaival találkozik és most óriási örömben van része. Az is elképzelhető, hogy a pénzügyekben kedvez önnek Fortuna.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyszabású terveit nem tudja egyedül kivitelezni. Szüksége lesz segítségre, amit viszont csak akkor kap meg, ha kompromisszumokra késznek mutatkozik, elsősorban a kedvesével szemben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Talán kedvetlenül megy ma munkába, de ott váratlan örömben lehet része. Olyasmivel lephetik meg, ami akár még az anyagi körülményein is javíthat. Elsőre csak a nehézségeket látja, de aztán felfedezi a lehetőségeket is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy nagyon testhezálló munkával bízzák meg, melyet élvezni fog. Igazán élvezi az új kihívást, végre egy kicsit kiszakad a rutinfeladatokból.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Párkapcsolatában nagyobb határozottságot kellene mutatnia. Eddig talán nem tudta eldönteni, hogy kit is válasszon, vagy a régi kapcsolata mellett talán feltűnt egy romantikus szál is. A kettős játék egy ideig üdítő lehetett, de már inkább fárasztó.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma jobban kellene figyelnie magára és a környezetére egyaránt. Ez egyrészt azt is jelentheti, hogy ideje lenne egy bizonyos szűrővizsgálatnak, vagy éppen a háza táját kellene jobban ellenőriznie.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Különös események történnek, amik módosíthatják elképzeléseit. Kitartásával nincs probléma, de gondolja meg, hogy mit vállal magára. Hosszú távra szóló ígéreteket ma ne tegyen!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Baráti összejövetelekre és nagy beszélgetésekre kerül sor. Szerelmi kapcsolatának titkai felszínre törhetnek. Semmire ne reagáljon azonnal, meggondolatlanul, mindenképp aludjon a döntések előtt egyet!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár a hangulata jó, egy dolog komolyan aggasztja. Nem baj, ha ebben az ügyben még nem tud dönteni. Tájékozódjon, szerezzen több ismeretet a szakirodalmakból. Ha ezt teszi, megkapja a választ.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ingerlékenyebb, bizonytalanabb, mint máskor. Nem őszinte még önmagához sem, ezért először saját érzelmeit vizsgálja át. Ha úgy látja, minden részlet tisztázott, vágjon bele az új terve megvalósításába!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szellemi tevékenységének sikerére és jó tanulmányi eredményekre számíthat. Érdemes kihasználnia az útjába kerülő lehetőségeket. Egy családi ügy idegileg, fizikailag eléggé igénybe veszi. Pihenjen többet!


Halak: II. 19. - III. 20.

Munkájában nem tudja, hol a határ, és hajlamos saját magát kizsákmányolni. Egészsége viszont jó, fizikailag fáradhatatlan, így könnyedén el tudja végezni feladatait. Baráti és szerelmi kapcsolatai is megerősödnek, most könnyedén szót ért mindenkivel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: