2020-05-01 06:50:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kiegyensúlyozott és udvarias magatartása megnyugtató erővel hathat másokra

Napi horoszkóp május 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Elméje felgyorsul, olyan napja lehet, amikor tele van ihlettel, előfordulhat ugyan, hogy nehezen tud lépést tartani az ötleteivel, ebben az esetben gondolkodása szétszórttá, rendezetlenné válhat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Uránusz és a Merkúr az első sorsterületén áll konjunkcióban, tele van új ötletekkel. Ha most valami nagyon foglalkoztatja, különböző módon közelítheti meg, és a végén rájön a legjobb megoldásra.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Intuíciója jobban működik a szokásosnál, tehát ideje új és találékony ötleteket kidolgozni a jövőre nézve, jó időszak a kísérletezésre. De kerülje a kapkodást, mert elegendő időre van szüksége a megvalósításhoz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma érzelmei erősek és képzelete igen gazdag, intuíciója kiváló, ezekkel az adottságokkal bármely művészeti ágban megállná a helyét. Használja fel a mai napot valamilyen alkotó tevékenységre, amiben kiélheti megihletett fantáziáját.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma ösztönösen elsőbbségre tör, tettre kész, és boldog lelkesedése ellenére könnyen zsarnokinak tűnhet magatartása. A mai napot úgy tudja a legkellemesebben felhasználni, hogy másokat lelkesít, és akkor falkavezér jelleme nem is annyira észrevehető.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr remekül fényszögelt. Rájön arra, hogy a helyzetet, ami most önt foglalkoztatja, új megvilágításba kell helyezni, így könnyebben talál megoldást.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon együtt érző lehet, képes mások problémájával azonosulni. Kiegyensúlyozott és udvarias magatartása megnyugtató erővel hathat másokra, és megpróbál gyakorlati segítséget is adni környezetének.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma nagyon erőteljesek az érzelmei, bármilyen enyhe provokálásra túlzott hevességgel reagálhat. E kitörések meglepetésként érhetik környezetét, nem is értik, hirtelen mi a problémája.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön a zodiákus nagy filozófusa, időnként nagyon elmélyült hangulatba kerül, és ilyenkor teljesen új megvilágításban lát egy-egy régi történetet. Ma is átértékelődnek a dolgok, és ez új fordulatokat hozhat az életébe.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma jellemző önre a teljes eltökéltség, és nagyra törő célokat dédelget magában. Szeretné biztonságban érezni magát, a mai nap éppen megfelelő arra, hogy sorra vegye a lehetőségeit, és ha kell, akár összeszorított foggal is, de megvalósítja terveit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az észjárása felgyorsul, felfrissül, és tele van alternatív ötletekkel. Nehezére esik egyszerre egy témára összpontosítani, egyik témáról a másikra szökken. Remek estét tölthet a párjával.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma ön hajlamos a fellegekben járni, és igen kellemes tapasztalatok érhetik. Mindenekelőtt igyekezzék érzelmeit tudatosan féken tartani, mert ha elmúlik a tranzit, akkor nagyot zuhanhat... De képzelőereje alkotó munkára mindenképpen alkalmas.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: