2020-05-20 07:57:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kicsit most lazíthat is, kiszállhat a mókuskerékből

Napi horoszkóp május 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap belépett az Ikrek jegyébe, a harmadik sorsterületére, még másik két planéta is ott tartózkodik. Szívesen ismerkedik másokkal, akár a közösségi oldalakon is, most nyitottabb és érdeklődőbb a szokásosnál. Az új ismeretségek egyikéből komoly barátság vagy szerelem is lehet a későbbiekben.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold belépett ma a Bika jegyébe. Most kifejezetten az anyagi ügyekre koncentrál, a biztonság megteremtése komoly hajtóerőt jelent. Gondolkozik azon is, hogy módosít az eredeti szakmáján és beiratkozik valamilyen továbbképzésre.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem telik gondtalanul a napja, ráadásul a környezetében is sokan idegesek, nyugtalanok. A legrosszabb, amit tehet, ha kapkodni kezd; inkább tervezzen tudatosan kevesebbet a mai napra, és csak azzal próbáljon meg elkészülni, ami kimondottan sürgős.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold belépett ma a Bika jegyébe, és az anyagi biztonság megteremtését helyezi a fókuszba. Van önben egy kis titokzatosság, nem fedi fel kártyáit, valami nagy dobásra készül.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Válaszút elé kerülhet: egy fontos döntést kell meghoznia, de még nincs tisztában a valós feltételekkel. Jobb most várni egy kicsit. Ha azonban erre nincs idő, akkor tegye azt, amit a szíve diktál.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyváltásról eshet szó ön és a társa között a mai napon valamilyen formában. Akár ön, akár a kedvese nézeget másfelé, nagyon alaposan fontolják meg a dolgot. Nem csak a pénz az egyetlen szempont!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Sok öröm érheti ma, hiszen tudja jól, hogy a megfelelő irányba halad az élete. Kicsit most lazíthat is, kiszállhat a mókuskerékből, hogy legyen ideje örülni is a sikereinek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön igen gyakorlatias és remek pénzügyi érzéke van. Most, hogy a nyolcadik sorsterületén három planéta is jár, a szokásosnál többet foglalkozik a közösen kezelt pénzügyekkel, és jobban rajta tartja a szemét a vállalkozásán is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon érdemesebb elkerülni a konfrontálódást. Minek is tűzne össze csip-csup ügyeken a kedvesével? Inkább próbáljon meg a jó dolgokra figyelni. Egy romantikus esti séta például csodákat tehet a kapcsolatukkal!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Elkeserítik az állandó viták, amelyeket mostanában a párjával folytat. Persze egyik veszekedés sem komoly, de a hangulatát rendre elrontják ezek a szópárbajok. Törekedjen a békére, legyen kedvesebb a szokásosnál, hátha ezzel a párját is jobb belátásra bírja!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az elmúlt időszak egy kellemetlen pillanata jut eszébe, és ez mélyen bántja még ma is. Próbálja elfelejteni a múltat! Az orra önnek is előre mutat, arra kellene figyelnie, a jövő a fontos, már eleget tanult a hibákból!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Most apróságokból is nagy vita robbanhat ki, ha nem vigyáz arra, hogy kivel, miről és hogyan beszél. Ma el kellene kerülnie a magánéleti konfliktusokat, a gyerekekkel sem kellene veszekednie.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: