2019-11-01 08:11:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kerülje el a könyörtelenséget, a féltékenységet és a taktikázást

Napi horoszkóp november 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars fényszögbe kerül a Plútóval, ez hatalmi problémákat és konfrontációkat jelent, ennek oka, az ön erőteljes vágya, hogy mások felett ellenőrzést gyakoroljon.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars-Plútó kvadrát az ön hatodik sorsterületét rongálja, rengeteg energiával bír, és nagyon sok munkát képes elvégezni, de hajlamos lehet bandavezér módjára viselkedni és mindenkivel kötözködni, e tranzit energiája robbanékony lehet, balesethez is vezethet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az ön hatodik sorsterületén halad visszafelé, most bizonyára egészségügyi kérdések is foglalkoztatják, szeretne tenni valamit azért, hogy a hétköznapi feladatokat könnyebben elvégezze, a hátrálás ideje alatt gondolkodhat ezen.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bakban a hetedik sorsterületén vonul át, ma ön is kicsit Bak módon viselkedik, elnyomja magában érzésvilágát, környezete számára nehézséget jelent most önt érzelmileg megközelíteni. Kicsit magányosabb ma a megszokottnál, viszont a kitűzött feladatot eredményesen elvégzi.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold és a Szaturnusz az ön hatodik sorsterületén együttáll a Bak jegyében, térdfájdalmak, ízületi problémák gyötörhetik, és meglehetősen rosszkedvű. Feldobhatja hangulatát valamelyest, ha ezt a napot a családban tölti, ha ez így lesz, ne basáskodjon a többieken.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr hátrál a harmadik sorsterületén, de együttáll a Vénusszal. A témát, mely most belül nagyon foglalkoztatja, átbeszélheti legjobb barátaival.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Plútó-Mars kvadrátja az ön első és negyedik sorsterületét kapcsolja össze, kerülje el a könyörtelenséget, a féltékenységet és a taktikázást, pláne családon belül. Ez most nem vezet eredményre, noha hatalmas energiának van most birtokában.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön két uralkodó planétája, a Plútó és a Mars kvadrátot alkotnak az égen, ez erősen arra készteti önt, hogy érvényesítse dominanciáját, és elérje hatalmát a többiek felett. Ez a hatalmas energia, amit most felhasználhat, agresszívvé teheti, ha céljait, ambícióit blokkolja környezete.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön ma is a figyelem középpontjában szeretne lenni, ha lehet, ez tegye meg úgy, hogy törtetésével másokat ne zavarjon.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold belépett az ön első sorsterületére, ahol találkozik a Szaturnusszal és a Plútóval is, most különösen nehezére esik érzelmeit kifejezni. Kerülje az összecsapást, főleg idősebb személyekkel, mert nem kapja meg azt a megérdemelt elismerést, amit ön is szeretne.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szeretne egyedül maradni, leginkább mindenkitől menekülne, úgy érzi, mintha nem is tartozna ehhez a világhoz. Bátran megteheti, hogy kivonja magát mára a forgalomból.


Halak: II. 19. - III. 20.

Önnek ma szüksége van a fókuszálatlan szabad energiákra, a meditálás, zenehallgatás vagy egyéb menekülő tevékenységek most nagyon jót tesznek önnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: