2016-02-11 10:07:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kellemetlenség érheti

Napi horoszkóp február 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Ma fáradékony lehet, időnként tartson egy rövid szünetet a munkában. Ne engedje, hogy felbosszantsák, a türelmének ma nehéz próbát kell kiállnia.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Ma minden tovább tart a tervezettnél, így délutánra elúszik a feladataival. Ne hagyja, hogy bármire is rávegyék, vagy bármiről lebeszéljék. Hallgasson az intuíciójára.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Kicsit passzívabb lesz, és ez jól is van így, mert sok rutinmunkát kell ma elvégeznie. Délután jó lenne, ha sétálna egy nagyot, és kiszellőztetné a fejét. Este remek szórakozásban lehet része, ha találkozik a barátaival.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Kissé szétszórt lehet, nem találja a holmijait, a papírjait, ezzel sok idő megy el feleslegesen. A délután már nyugalomban telik, sikerül behoznia a lemaradását.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most érzékenyebb lehet, mint egyébként. Ezért is fontos, hogy kissé visszafogott legyen, ne menjen bele felesleges konfliktusokba. Egy jó baráttal folytatott beszélgetés során érdekes információk birtokába juthat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
El szeretne valamit érni, és épp az ellenkezője történik meg. Azok a helyzetek, amik eddig is nehezek voltak, most kiéleződnek. Feladatok, amikről úgy gondolta, hogy az ellenőrzése alatt tartja őket, félrecsúsznak. Nyugtalanság lesz úrrá önön, az idejét sem tudja beosztani rendesen. Csak késő délután oldódik a helyzet, és mégis sikerül pár dolgot elintéznie.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Délelőtt kellemetlenség érheti, valami nem az elképzelései szerint alakul, önt pedig ez nagyon bosszantja. A Hold a Kos jegyében áll, ez viszont kedvezően hat önre, délután már remek lesz a hangulata, az ingerültségét mintha elfújták volna... Az este is jól alakul, szervezzen találkozót egy rég nem látott ismerősével!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, ez kissé megzavarja a tisztánlátását. Ma hajlamos lesz arra, hogy alulértékelje önmagát, és elbizonytalanodjon. Este próbáljon meg egy kicsit feltöltődni, találkozzon a barátaival.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nehéz napnak tűnik a mai: a Mars munkára, kötelességteljesítésre ösztönzi, pedig leginkább pihenésre, nyugalomra lenne szüksége. Fontos, hogy ne kapkodjon, alaposan gondoljon át minden döntést.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Egy kissé elúszik a feladataival, emiatt pedig stresszesen alakul a nap. Időnként tartson szünetet, a legjobb lenne, ha napközben is sétálna egy kicsit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll. Tele van eredeti ötletekkel és tervekkel. A megvalósításukkal azonban még várnia kell, a mai nap nem alkalmas erre.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nehezen koncentrál a munkájára, emiatt elúszik a feladataival. Ne idegeskedjen, ne kapkodjon, ha sikerül megőriznie a nyugalmát, délután behozhatja a lemaradást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: