2017-01-31 08:57:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kellemetlen meglepetések sora éri

Napi horoszkóp január 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem ígérkezik könnyű napnak a mai: feszültségekkel, idegesítő helyzetekkel kell számolnia. Jusson eszébe, hogy minden az ön kezében van: maradjon vidám és optimista, és ne menjen bele játszmázásokba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma könnyen szétszórttá és figyelmetlenné válhat, és így nehezebben jut egyről a kettőre. Ha tudatosan rövid pihenőket tart munka közben, akkor a dolgai végére érhet, és estére úgy feltöltődhet energiával, hogy még a lakását is villámgyorsan kitakaríthatja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars a Kos jegyében áll. Teljes lendülettel kezdheti a napot, gyorsan mindent el tud intézni. Kellő becsvággyal rendelkezik, épkézláb ötletek jutnak eszébe. Ha állást váltana, ma felfigyelhet egy remek hirdetésre!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma minden apró kritika, legyen az jó, vagy rossz szándékkal megfogalmazott, frusztrálni fogja. Nem kell túlzásokba esnie, és még több munkát vállalnia emiatt. Haladjon lassabban, mert nem sokáig tart már az energiája. Ne sajnáljon magától egy kis pihenőt!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az egyik kollégája vagy barátja számára értékes tippeket tud adni. Egy problémára megoldást is találhat, amiért megérdemelt dicséretet kap. Ma a tervezésnek és a rendteremtésnek kedveznek a csillagok, és az este is kellemesnek ígérkezik, jól szórakozhat, ha kimozdul otthonról.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Semmi nagy dolgot ne tegyen ma, ne írjon alá szerződéseket, és ne vegyen drága dolgokat! Egy jó barátja segítséget kér öntől. Hallgassa meg, és tegye meg az érdekében azt, amire lehetősége van.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Készüljön fel rá, hogy egymás után jönnek ma a kellemetlen meglepetések és az apró bosszúságok. Idegeskedés helyett próbálja lazán venni a dolgokat. Az estét töltse pihenéssel!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne hagyja, hogy mások arassák le ön helyett a dicsőséget! Ha túlságosan a háttérbe húzódik, akkor később bosszankodhat azon, miért a kollégája zsebelte be az elismeréseket... Az este romantikusnak ígérkezik, töltse a párjával.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma a legnagyobb kedvét abban lelheti, ha olyan elfoglaltságot talál, amiben kiélheti találékonyságát és szervező képességét. Ha fáradozásait pénzzel kívánják jutalmazni, azt persze ne utasítsa vissza! Délután már alig tud megülni a székén, ha lehet, menjen el sportolni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Jó ötletei lesznek, és ezeket elő is tudja adni ott, ahol szükség van rá. Délután új feladatokkal kerül majd szembe, és ezeket bravúrosan meg is tudja oldani. Javaslatai lesznek a munka ésszerűsítésére, a főnöke örül a találékonyságának.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hivatásában sikert sikerre halmozhat, a magánéletében viszont kudarcok is érhetik. Vigyázzon, hogy ne veszítse el a türelmét! Egy kisebb orvosi beavatkozásra is sor kerülhet ma, amivel megszüntethet egy időről időre visszatérő panaszt.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha kedve támad valami szokatlan vagy új dolgot kipróbálni, ne hagyja, hogy lebeszéljék erről! Most minden, amibe belefog, sikeres lesz. Ha párt keres, a Vénusz most megkönnyíti az ismerkedést.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: