2017-07-04 20:02:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kedvező híreket kaphat

Napi horoszkóp július 5-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Nyilas jegyében, a Vénusz pedig az Ikrek jegyében áll. A legnagyobb kihívást most a monotonitás jelenti az ön számára. Nehezen viseli a hétköznapok egyhangúságát, kalandra, izgalomra vágyik. Vigyázzon, ez a bolygóállás hűtlenkedéshez vezethet, az ön részéről…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha nem is szeretné, mégis meg kell mutatnia az oroszlánkörmeit. Mert ez most jogos önvédelemnek számít. Mondja ki, amit gondol, vállalja a konfliktust, akár a főnökével szemben is!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr kedvezőtlen fényszögben van az Uránusszal. Ma az apró részleteken is sok minden múlhat. Főleg szerződéskötéskor legyen óvatos, az „apróbetűs” rész előre meg nem beszélt kitételeket tartalmazhat…
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne tulajdonítson olyan túl nagy jelentőséget bizonyos szavaknak, amit mások a fejéhez vágnak. Legalább ön próbálja meg megőrizni a higgadtságát! Hamarosan, akár még a mai napon megkapja a vágyott bocsánatkérést is, ha türelmes marad.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Nagyon sok teendője halmozódott fel ezen a héten, de ne akarjon mindennel egyszerre, egy nap alatt végezni. Ennek csak kapkodás lenne a vége, és így sokkal nagyobb a lehetősége annak, hogy hibát vétsen.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Nehezen viseli ma, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, pedig most erre minden esélye megvan sajnos… Viszont ha képes erőt venni magán, és rugalmasan állni az eseményekhez, akkor akár kellemes meglepetés is érheti!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz már az Ikrek jegyében áll. Nagyon kedvező híreket kaphat! Jóra fordulnak a dolgok anélkül, hogy bele kellene avatkoznia az ügyekbe. A Hold a Nyilas jegyéből segíteni fog önnek, hogy kitartson az elhatározásai mellett.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon egy régi jótéteményéért kap egyfajta dicséretet a sorstól. Lehet, hogy nem pont attól jön majd az elismerés, akivel személy szerint jót tett, de az is lehet, hogy kerülő úton érkezik a szerencse…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy barátjával kapcsolatban érezhet sajnálatot. Ám, ha belegondol, ön sem szeretné, ha sajnálnák. Ehelyett inkább próbáljon meg ésszerű tanácsokkal, vagy konkrét tettekkel segíteni rajta.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön nyugodt természet, csak akkor válik agresszívvá, ha kihozzák a sodrából. A mai napon is megtörténhet ez, de azért ne harapjon túl nagyot. A támadás nem a személye ellen szól, csak a körülmények összejátszása miatt tűnhet úgy.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében, áll a Vénusz átlépett az Ikrek jegyébe. Egy fontos dolgot végre keresztül tud vinni. Ma nagyon fontos, hogy ne engedjen meg magának semmiféle hanyagságot! Este jót fog tenni egy kis kikapcsolódás.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Szerdán a Merkúr a Neptunusszal és a Marssal találkozik. Ez erős intuíciót, gazdag kézelőerőt ad önnek, a költészet és a művészet iránti érzéke fokozódik. Igen érdekes lesz az ön számára ez a nap, és még többet is el tud érni, mint amennyit eltervezett.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: