2017-01-07 08:58:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kedvese váratlan kívánsággal fordul önhöz

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A barátság jegyében telik a mai napja, velük kellene minél több időt töltenie. Mindig van egy születésnap, névnap, vagy bármi, aminek apropóján meghívhatja őket egy vacsorára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az elmúlt időszak egy kellemetlen pillanata jut eszébe, és ez mélyen bántja még ma is. Próbálja elfelejteni a múltat! Az orra önnek is előre mutat, arra kellene figyelnie, a jövő a fontos, már eleget tanult a hibákból!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön nem szereti a hosszú „tanbeszédeket", most mégis előkerül egy téma, melyet négyszemközt és hosszan kell átrágnia a párjával. A kényes ügyeket muszáj megvitatni, és utána jól esik majd a kibékülés és szórakozás.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai napon érdemesebb elkerülni a konfrontálódást. Minek is tűzne össze csip-csup ügyeken a kedvesével? Inkább próbáljon meg a jó dolgokra figyelni. És nevessen azon is, ha mások provokálják. Vegye ki a fegyvert a kezükből.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sok öröm érheti ma, hiszen tudja jól, hogy a megfelelő irányba halad az élete. Kicsit most lazíthat is, kiszállhat a mókuskerékből, hogy legyen ideje örülni is a sikereinek. Akár egy kisebb utazásra, kirándulásra is vállalkozhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyváltásról eshet szó ön és a társa között a mai napon valamilyen formában. Akár ön, akár a kedvese nézeget másfelé, nagyon alaposan fontolják meg a dolgot. Nem csak a pénz az egyetlen szempont!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kedvese váratlan kívánsággal fordul ön felé, ha teheti, ne tagadja meg tőle. Könnyű dolga lesz, az őszinte törődésnek mindenki örül. Az estéjét szánja a családjára és a párjára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most apróságokból is nagy vita robbanhat ki, ha nem vigyáz arra, hogy kivel, miről és hogyan beszél. Ma el kellene kerülnie a magánéleti konfliktusokat, a gyerekekkel sem kellene veszekednie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz áll a Nyilas jegyében, és ez a bolygó nem mindig jó szándékú emberekkel hozza össze. Ha teheti, kerülje el a potenciálisan veszélyes helyeket, alakokat. Ha váratlanul szórakozni hívja valaki, azért fogadja el, élvezze a kellemes baráti társaságot, de figyeljen oda az értékeire!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem baj, ha nem mindig ön az irányító a társkapcsolatában. Hagyjon egy kis mozgásteret a kedvesének is! Be fogja látni, hogy ez önnek is hasznára és épülésére van. Engedje, hogy a párja tervezze meg a mai programot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jól gondolja meg, mit vásárol és mennyiért. Ha mégis előfordul, hogy tévedett volna, azonnal vigye vissza, amit megszerzett, és ügyesen vegye rá az eladókat, hogy cseréljék ki, vagy adják vissza az árát. Önnek elég magabiztos a fellépése, egészen biztosan sikerülni fog!

Halak: II. 19. - III. 20.
Végre beköszönthet a várva várt szerelem az életébe. Esetleg onnan, ahonnan talán nem is várta volna. Ha régi kapcsolatban él, az is megújulhat, átértelmeződhet. Este menjen szórakozni!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: