2019-01-06 08:18:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ilyen közel már régen nem állt a szeretteihez

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ez a nap lényegesen nyugodtabb lesz, mint a többi. Aludja alaposan ki magát, bújjon oda a kedveséhez, és lazítson. Minden érzékével élvezze ezt a napot, tegye, amihez kedve van. Délután is nyugodtan lustálkodhat.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Csodálatos nap lesz ez a mai, sok lehetőséget kínál önnek. Lehetőségei sokkal jobbak mint valaha, így a jövő héten a hivatásában is nagyot léphet előre. Este még arra is marad ideje, hogy végigolvasson egy könyvet, vagy zenét hallgasson.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ez a nap jól kezdődik és jól is fog végződni. Rengeteg esélyt kínál önnek. Amire vigyáznia kellene, az a táplálkozása. A túl sok sütemény gondokat okozhat az emésztésében. Este szervezzen találkozót a barátaival.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Igaz, hogy ma pihenőnap van, de egy-két órát foglalkozhat nyugodtan akár otthonának takarításával is. A Hold a Bak jegyében áll, jó kártyák vannak az ön kezében. Minden olajozottan halad, nem kell megerőltetnie magát.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Végre igazán ki tud kapcsolódni! Ma nem nyomasztják a munkahelyi gondok, az örömteli események pozitív irányba mozdítják a hangulatát és a gondolkodását is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagyon kellemes élményekben lehet része. Ha ön párkapcsolatban él, akkor újra romantikus hangulat uralkodik önök között. Ha még egyedülálló, akkor ma találkozhatna akár élete párjával is.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Már önre is hatnak a Vénusz energiái, nemsokára a Nyilas jegyébe lép. Ilyen közel már régen nem állt a szeretteihez. Élvezze a meghittséget és az éjjelig tartó beszélgetéseket.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Tegye annyira széppé ezt a napot, amennyire csak lehet. Aludjon minél tovább, kapcsolja ki az ébresztőt. Pihenje ki az előző napok fáradalmait. Ha teheti, ma ne is menjen el otthonról. Főzzön egy finom ebédet, olvassa tovább a kedvenc könyvét, vagy csak egyszerűen élvezze a csendet.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz közelít a Nyilas jegyéhez. A családja és a környezete csak csodálja az ön szervezőtehetségét. Ma minden úgy sikerül, ahogy gondolta. Este joggal lehet büszke magára.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Mars támadásba lendült. Ön úgy fogja érezni, mintha kifogyott volna az energiából, semmit sem tud azonnal elvégezni. Jó, hogy tegnap szorgalmasabb volt, ezért nem is lehet semmilyen lelkiismeret furdalása, ha néhány dolog nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma figyeljen jobban az étkezésére. Kevesebb süteményt és édességet kellene nassolnia. A gyors ételfogyasztás is megterhelheti a gyomrát. Igyekezzen visszafogni magát, ebédeljen lassan. Délután egy szaunázás nagyon jót tenne önnek.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Önnek mindig van valami dolga. A mai nap feladata legyen a pihenés. Van bőven lemaradása ebből, a.mit be kellene hoznia. Szerencsére jó hangulatban telik ez a nap

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: