2020-01-23 08:17:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ha voltak is nehézségek a párkapcsolatában, azok most elsimulhatnak

Napi horoszkóp január 23-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Energiaszintje meglehetősen alacsony, de nem annyira, hogy az egészségét fenyegetné, egyszerűen csak pihenésre vágyik. Személyes igényeit most kissé háttérbe szorítja, és most kevesebbel is beéri.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Holddal szextilt alkot, ez a konstelláció kedvez a szépségápolásnak, bármilyen kezelést vesz igénybe, az most hatékonyabb lesz, mint egyébként. Kedvező az időpont a romantikus találkozókra és a társasági eseményeknek is most van itt az ideje.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön most különösen lelkes, aktív, megfigyelései élesek, alkalmas nap a mai arra, hogy az ötleteit átültesse a gyakorlatba. Gyors döntéseket hozhat, melyek hasznára is válnak.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a gyakorlatias Bak jegyében tartózkodik, ön mégis tele van érzelmekkel, segítőkészséggel, jószívűséggel. Az érzelmek széles skáláját élheti át, köszönheti ezt a harmóniát biztosító Vénusznak és a Neptunusznak.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön ma keresi a változtatás lehetőségét, az új utat és az izgalmakat. Jó meglátásai lehetnek, és remek tanácsokat kap, amiket meg is fogad.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Energikussága, pozitív hozzáállása alkalmassá teszi önt, hogy sikeres tárgyalásokat folytasson, jövőjét tervezze. Egy üzleti utazásra is lehetősége nyílik, rengeteg feladatot képest most elvégezni, és gyümölcsöző módon tud másokkal együttműködni.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz és a Mars fényszöge felébreszti önben a vágyat. Ha voltak is nehézségek a párkapcsolatában, azok most elsimulhatnak, főleg, ha részletekbe menően megbeszéli partnerével, mit akar és vár el a kapcsolattól.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars és a Vénusz közötti kialakuló fényszög miatt szenvedélyes estét élhet át a párjával. Alkotásban is levezetheti a felgyülemlett energiát.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold-Jupiter konjunkció ma az ön második sorsterületén jön létre, amely nagyon kedvező lehetőségeket nyújt anyagilag. Most nyugodtan a tettek mezejére léphet, és ingatlanban kamatoztathatja pénzét.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma szakmai sikerekben lehet része, egész élete kiszélesedhet. Fizikailag és szellemileg is jó formában van, kapcsolatai remekül alakulnak, több új ismeretségre tesz szert. Lehet, hogy egy utazást is betervezhet hétvégére, ez egy nagyon pozitív időszaka személyes fejlődésének.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek pénzügyi helyzetet teremthet a mai konstelláció az ön számára, nagyot meríthet most, szinte tálcán kínálja a lehetőségeket önnek az élet. Némi kockázatvállalást is megengedhet magának, de józanul mérje fel céljait.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Remek társulásokat köthet a mai nap folyamán, melyek kiváló anyagi forrássá válhatnak hamarosan. Gyakorlatias bolygók segítik önt a tizenegyedik sorsterületről, amely életterület a csoportos érdekeket szereti előre mozdítani.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: