2019-08-22 04:58:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ha lehet, dolgozzon ma inkább egyedül

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars-Vénusz konjunkció a Szűz jegyében az ön hatodik sorsterületén halad át, nehezére esik most másokkal együtt dolgozni, bár energiája rengeteg van, de kissé dühös, e miatt hirtelenkedhet és lehet, meg is sértheti magát egy éles szerszámmal. Kollégái között van valaki, akivel feltűnően jól megértik egymást...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az ön jegyében egy Plútó trigonban áll, mélyről jövő érzelmek tartják ma önt fogságban, heves szerelmet érez valaki iránt. A Vénusz-Mars együttállás áthalad ma az ötödik sorsterületén és gondoskodik arról, hogy ez a szerelem pozitív élményeket nyújtson.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön negyedik sorsterületét látogatja meg ma Mars és a Vénusz. Egész nap otthon tüsténkedik, szeretne néhány dolgot megjavítani a lakásban, és menet közben kitalálja, mivel szépíthetné meg otthonát, lehet, hogy kicserél néhány berendezési tárgyat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Plútó közötti trigon miatt teljesen azonos érzelmi és gondolati szinten vannak a párjával. Ha valamilyen változtatást szeretnének végrehajtani kapcsolatukon, most azt könnyedén meg tudják beszélni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön második sorsterületén vonul át a Vénusz-Mars konjunkció, valószínűleg rengeteg energia áll rendelkezésére, hogy pénzt szerezzen. Ez egy forradalmi nap, tele van új ötletekkel, hogy mivel tudná vagyonát megtöbbszörözni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz és a Mars együttállása az ön napjegyében rengeteg önbizalmat és vonzó kisugárzást hoz elő önből. Mindenkire jó benyomást tud tenni, vitalitása és frissessége miatt ma nagyon népszerű az ellenkező neműeknél. A mai napon a szerelmi ügyek fokozódnak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napot felhasználhatja arra, hogy aktívabban figyeljen befelé, és megtervezheti jövőbeni céljait is. Ha lehet, dolgozzon ma inkább egyedül, és segítsen másokon valamilyen jótékonykodási akció keretében.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a Mars-Vénusz együttállása a tizenegyedik sorsterületén halad át, csoportos tevékenységekben, társadalmi eseményeken vehet ma részt. Ha ön független, megismerkedhet valakivel, aki felkelti vágyait, a beteljesülésben a Hold is segíti a hetedik sorsterületéről.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars a karrier sorsterületén különösen aktiválja ambícióit, vágyik arra, hogy elismerjék teljesítményét, ezt minden bizonnyal meg is kapja. Sőt, ez a szenvedélyes bolygó még arra is ösztönözheti önt, hogy önálló vállalkozást indítson el!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon ön bátrabb és nyugtalanabb a szokásosnál, lényegében bővíteni szeretné vállalkozását, egy utazást is beütemezhet, hogy tapasztalatot szerezzen, hogyan tudná ezt a legoptimálisabban megtenni. Jogvitába is keveredhet, ha lehet, egyezzen meg, peren kívül, mert nem önnek kedvezne az igazságszolgáltatás.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A nyolcadik sorsterületén a Vénusz-Mars együttállása az erotikus vágyai beteljesedését jelzi. A szexuális aktivitás hangsúlyt kap, még a nehezebben működő kapcsolatokat is meg tudja ma javítani.


Halak: II. 19. - III. 20.

A személyes viszonyai ma nagyon hangsúlyosak lesznek, önben rengeteg energia van pillanatnyilag, hogy működésre bírjon még egy fárasztóbb kapcsolatot is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: