2017-03-21 07:40:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ha egyedülálló, akkor regisztráljon egy társkereső oldalra

Napi horoszkóp március 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap belépett a Kos jegyébe. Ez segít önnek a napot lendületesen és sikeresen tölteni. Komoly terveket szőhetnek kedvesével, és az érzelmek terén hatalmas lehetőség és nagy boldogság vár önre. Új érzésekkel találkozik az este folyamán.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében jár. Ez kiegyensúlyozottá teszi önt, és segíti a gyakorlati ötletek megvalósításában. Arra is jó ez az energia, hogy élvezni tudja a mindennapok apró örömeit. Előzze meg a tavaszt, tegyen élő virágot az asztalra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai napon igyekezzen leküzdeni a korlátokat. Az ön körül történő események kissé lehangolják, de igyekezzen derűt vinni életébe. Egészségére fokozottan ügyeljen, most könnyebben megfázhat, mint egyébként.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kellemes napra számíthat. Egy új ismerősével sokáig elbeszélget, amit nagyon élvez. Feladatait lelkesen végzi, így hamar végére jut a munkának. Utána jöhet a felhőtlen szórakozás, kikapcsolódás.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Lassítson egy kicsit a tempón! Kerülje a megerőltető munkát, tartsa szem előtt egészségét. Vonzónak talál egy pénzügyi befektetést, amiről nyugodt bölcsességgel és jól dönt. Este lesz mit ünnepelni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében jár. Figyelmét az anyagi dolgokra kell fordítania. Elképzelhető, hogy kiderül, illúziókat kergetett, és most csalódás érheti. Szerencsére a dolgot helyre lehet hozni. Érdemes volna kikérni idősebb családtagjainak a tanácsait.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap a Kos jegyébe lépett, ez kedvez önnek, javítja a szerelmi esélyeit. Ha egyedülálló, akkor regisztráljon egy társkereső oldalra, mert most találhat ott valakit, aki igazán szimpatikus önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy olyan illető léphet életébe, aki túlságosan öntelt, és nem is teljesen őszinte… Vigyázzon magára, egyébként sem tartja álmai partnerének ezt az egyént.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha egyedülálló, akkor komoly esélye van az ismerkedésre, lehet, hogy első pillantásra beleszeret valakibe. A fennálló kapcsolatában is harmónia és kölcsönös megértés uralkodik. Most nagyobb viták nélkül sikerül megoldani egy komolyabb problémát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Rengeteg munka áll ön előtt, és nem tud mindent a saját igényeinek megfelelően intézni. Ami az anyagiakat illeti, ne legyen túlságosan nagylelkű, vagy könnyelmű, még ha a családjáról van is szó. Ezt nem engedheti meg magának.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma semmit ne vegyen túl komolyan, mert néhány félreértést jeleznek a csillagok. Bízzon az intuícióiban, és ne féltékenykedjen, mert nincs rá oka! A kedvességét most duplán kapja vissza, mosolyogjon többet!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében jár. Legyen önbizalma! Magabiztossága megóvja minden rosszindulatú támadástól. Irigyei megpróbálják kritizálni munkáját, de legfeljebb egy mosollyal válaszoljon nekik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: