2017-09-27 23:41:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Fókuszáljon a munkára!

Napi horoszkóp szeptember 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Ha problémái adódnak a párkapcsolatában, felesleges annyira felkapnia a vizet. Apró-cseprő gondok csak ezek, amelyek maguktól elsimulnak. Legyen több megértéssel a másik iránt!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A társa most bajban lehet, ezért önnek kell sok mindenért felelősséget vállalnia a családi életben is. A hirtelen változások azonban jót is hozhatnak, nemcsak rosszat. Vegye észre a pillanatban rejlő lehetőségeket és kockázatokat is!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez egy nagyszerű nap az ön számára!. Mindenben örömét leli, még a munkát is szórakoztatónak találja. Délután adódhat egy bosszúság, de könnyen túlteszi magát rajta, és hamar el is felejti az esetet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Néhány új kihívással kell szembesülnie a munkahelyén. A régi rutin nem válik be, de a makacsul visszatérő kérdésekre egy szerencsés váratlan fordulat adhat meglepő megoldást.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Észrevétlenül is befolyással van a környezetére. Valamelyik kollégája ellentmondásosan áll önhöz, de valójában a szerelem, esetleg féltékenység áll a háttérben. Ha az illető az ellenkező nem tagja, akkor könnyedén leveheti a lábáról. Ha nem az, akkor nehezebb a dolga.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A környezetében valakinek nagy szüksége lesz önre, és hálás is lesz a segítségéért. Van esélye annak is, hogy egy beteg kollégája miatt kényszerül túlórára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok mindenbe hajlamos belekezdeni, de a sors, különösen az érzelmi életében beálló kalamajka megakadályozhatja abban, hogy véghez is vigye, amit kigondolt. Pedig jobb lenne, ha egy kicsit a munkára is fókuszálna!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. A szerelmi életébe most valahogy bántó módon belekeveredtek a pénzügyek is. Anyagiak miatt lehetnek heves vitái a kedvesével is. Nem kellene azonban a kenyértörésig vinnie a dolgot: az önmagában úgysem segít.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Gyorsan tud kapcsolatokat létesíteni, és ma a csapatmunka is jól megy. Érdemes is a többiek tudására, tapasztalatára támaszkodnia, mert így lényegesen többet érhet el, mintha egyedül próbálkozik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Csak azzal foglalkozzon, amivel okvetlenül muszáj, az egyéb intézni valókat halassza máskorra. Érdemes lenne kihasználnia a kapcsolatait, ha a hivatásáról van szó. Legyen résen, mert a főnökei arra kíváncsiak, képes-e alkalmazkodni az új helyzetekhez.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Fantasztikusan jól tud ma időzíteni, és jó benyomást kelt másokban. Diplomatikus képességei egészen rendkívüliek: sikerül mindenkit leültetnie egy asztalhoz, ellenfeleket is… Tető alá hozhat egy remek üzletet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Hangulata kiváló, a kisugárzása is erős. Most van itt az ideje annak, hogy a terveihez támogatókat keressen! Ha fizetésemelést szeretne kérni, ma sikerrel járhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: