2015-08-07 10:13:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Figyeljen az álmaira!

Napi horoszkóp augusztus 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Ma a pénzügyeké a főszerep, és nem ártana, ha egyéb hivatalos ügyeit is elintézné… Most gyorsan, hatékonyan haladhat a kellemetlen feladatokkal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön jegyében jár. Most minden rendben lesz ön körül, a munka is úgy megy, ahogyan azt eltervezte. Nyugodtan tarthat hosszabb ebédszünetet is. Este menjen el szórakozni, ha egyedülálló, most megismerkedhet valakivel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében jár. A napi rutinfeladatokat igyekezzen már délelőtt elvégezni, így talán hamarabb el tud jönni a munkahelyéről. Az este legyen a gondtalan szórakozásé!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Érzelmileg túlságosan is fogékony, mindent a szívére vesz. Olyan dolgok történhetnek, ami miatt sokat fejlődik az önismerete. Eltekintve attól a hajlamától, hogy túl sokat egyen, igyon, és túlköltekezze magát, nagyon kellemes időszak vár önre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében áll, pontosan az ég tetején. Ez nem a legalkalmasabb pillanat fontos üzleti tárgyalásokra vagy józan megfontolást igénylő feladatok elvégzésére. Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válik, és könnyebben ki tudja fejezni a gondolatait.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ki szeretne szakadni a hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagyná el a megszokott környezetének biztonságát. Ha baráti társasággal utazna el pár napra valahová, az új erővel töltené fel!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Érzelmesebb hangulatba kerülhet, mint általában, esetenként szinte alig ismer magára. Spirituálisan is nyitottabbá válik, figyeljen az álmaira, mert üzenetet hoznak az ön számára!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A másokkal való kapcsolatában a konfliktusok a szokásosnál erőteljesebb érzelmi színezetet kapnak, könnyen összeveszhet a kedvesével, vagy valamelyik családtagjával. Próbálja meg kívülről nézni önmagát, rá fog jönni, hogy hol követett el hibát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, ez precízebbé teszi önt. A Nap az Oroszlán jegyében szintén kedvezően hat önre, most különösen lendületesen halad a feladataival!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Mélyebb érzelmi életet él, mint egyébként, a szerelmi kapcsolatában is újra éled a tűz – ehhez persze az is kell, hogy ne rejtse el az érzéseit! A horoszkópja azt jelzi, hogy valaki fontos szerephez jut az életében, kihozva önből olyan tulajdonságokat, amelyek létezéséről sem volt eddig tudomása.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll. Keményen meg kell dolgoznia a sikerért, és a Hold segíti önt a feladatok teljesítésében. Bolygóhalmozódás van a párkapcsolatok házában. Figyeljen oda a partnerére!

Halak: II. 19. - III. 20.
Bármi is legyen a feladata, most gyorsnak és hatékonynak kell lennie – szerencsére a Hold segíti ebben. A Nap az Oroszlán jegyében viszont nyugtalanná teszi önt, emiatt kapkodhat, ez pedig hibákhoz vezethet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: