2016-10-27 08:26:41• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Feszült lesz a hangulata

Napi horoszkóp október 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Mérleg jegyében áll. Most nem lesz elég türelme, semmi sem megy úgy és olyan gyorsan, ahogyan ön szeretné. Legyen óvatos, mert könnyelműségből hibákat követhet el, vagy türelmetlenségével felbosszanthat valakit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Azt sem tudja, mivel kezdje a napot. Állandóan közbe jön valami, összecsapnak a feje fölött a hullámok. A kifejezőképessége viszont erős, most a legjobb oldaláról mutatkozhat be másoknak. A Hold este romantikus hangulatot varázsol ön köré.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Óvakodjon a meggondolatlan költekezéstől, most nincs elég tartaléka. Ma nem kellene új dolgokba sem fognia, és ne hozzon a jövőjét befolyásoló döntéseket sem. Este váratlan telefonhívást kaphat, ami örömet szerezhet önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A pénzügyei most nagy odafigyelést igényelnek. A nagybevásárlást halassza el egy másik napra. Gondolja át, mire van igazából szüksége, és csoportosítsa eszerint a kiadásokat. Egy csodálatos este vár önre, amit bizonyára nem egyedül fog eltölteni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez előreviszi az ön dolgait, most minden helyzetben megtalálja a megoldást, és helyesen cselekszik. Este nyugodtan elengedheti magát, és jól szórakozhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne engedje, hogy bárki kihozza a sodrából, még akkor se legyen túl heves, ha biztos abban, hogy önnek van igaza. Ma a munkájára és a hivatására kellene a leginkább figyelnie, a magánügyek intézését halassza máskorra. Vigyázzon az élelmiszerek minőségére, mert a bolygók emésztési panaszokat jeleznek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Feszült lesz a hangulata. Főleg a beszélgetéseke, tárgyalások során lesz túlságosan kapkodó, és a bosszankodásával a partnereiben is visszatetszést válthat ki.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár ön most igazán elemében érzi magát, és nagyon is meg tudja kedveltetni magát, ma több félreértésre számíthat. Emiatt egy fontos terve nem úgy sül el, ahogy eredetileg akarta.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A környezetében fontos irányváltásokra kerülhet sor. Talán ön is olyan döntést hoz, ami fontosnak bizonyul a jövője szempontjából. Délután szánjon időt arra, hogy alaposan átgondolja az életét, azt, hogy hol tart most, és mit akar elérni ezután.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez a nap kellemesnek ígérkezik. A munkahelyén remekül halad egy nehéz feladattal, a főnökei is elismerik a teljesítményét. Ha meghívást kap estére, fogadja el, jót tenne önnek, ha egy kicsit ki tudna kapcsolódni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy érzi, túl sokat várnak öntől, a magánéletében és a munkahelyén is. Legalább otthon szervezze át egy kicsit a dolgokat, és jelezze a szeretteinek, hogy segítséget kér. A főnökeivel is leülhet tárgyalni, de ezt lehetőleg ne a mai napon tegye.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nehezen koncentrál, túl sok mindenbe kezd bele egyszerre. A magánéletében kedvező hírek várhatóak, talán egy rokoni látogatásra is számíthat kora este.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: