2019-09-05 04:32:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Fennáll a lehetősége, hogy valaki megtéveszti, vagy becsapja

Napi horoszkóp szeptember 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Több bolygó az ön hatodik sorsterületén vonul át. Kiváló időszak a részletek megtervezéséhez, ön most hajlandó feladatlistát készíteni, a rendetlenséget és a hibákat elsimítani, köszönhető ez most a Szaturnusz támogató fényszögének is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz kvadrátot alkot a Holddal, emiatt pénzügyileg és érzelmileg meglehetősen felelőtlen. Figyeljen oda költekezési szokásaira és a plusz kilókra!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr most a negyedik sorsterületén vonul át, és a Jupitertől kap egy kvadrátot. Jelenleg önt a családi ügyek foglalkoztatják, most nyíltan meg tudja beszélni partnerével a rázós kérdéseket. Nm mindenben értenek egyet, de igyekeznek elsimítani minden nézeteltérést, már csak a béke érdekében is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Jupiterrel együttáll az ön hatodik sorsterületén, lehetséges, hogy ma mértéktelen az étel- és italfogyasztásban, ami persze rosszat tesz a közérzetének is…


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Jupiter közötti kvadrát, amely az ön ötödik sorsterületén vonul át, most egy kicsit túl sokat nyújt önnek a jóból. Többen legyeskedhetnek most ön körül, van, aki egészen rámenősen. Bízzon a megérzéseiben, akkor az önhöz illőt fogja választani.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Jupiterrel kvadrátot alkot, ez egy szerencsés fényszög, egyetlen hibája abban rejlik, hogy képes figyelmetlenül átsiklani a részfeladatokon, tehát óvatosan járjon el, főleg a jogi ügyekben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fennáll a lehetősége, hogy valaki megtéveszti, vagy becsapja, főleg az önjelölt tanítókkal, tanácsadókkal legyen óvatos. Próbálja átgondolni a hallottakat, és s józan paraszti ésszel felülírni azokat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most van itt az ideje, hogy csoportos tevékenységeken, programokon, megbeszéléseken vegyen részt, ön most annyira szuggesztív, hogy bárkit meg tud győzni az igazáról, és innentől kezdve már nyert ügye van.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter az ön első sorsterületén fényszögbe kerül a Merkúrral, ma képes lesz az átfogó szemléletmódra és kellő előrelátással tud tervezni. Mások nézeteivel szemben nagyobb türelmet tanúsít és szervezőképessége is hatékonyabbá válik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz-Merkúr közötti fényszög precíz koncentrációt biztosít az ön számára. Könnyen megbirkózik a precizitást igénylő feladatokkal, figyelme központjában a gyakorlati kérdések állnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Eljött az ön ideje, az erőfeszítései végre méltó elismerésben részesülnek, feltéve, ha tartózkodik a domináns megnyilvánulásoktól. Munkája miatt valószínűleg utaznia kell egy kicsit. Önbizalma erősödik és remekül fogja érezni magát a bőrében.


Halak: II. 19. - III. 20.

Önben most rengeteg energia van. Ápolja kapcsolatait, sőt, legyen nyitott és kössön új barátságokat, higgye el, nem fogja megbánni!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: