2016-01-16 23:56:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ez az időszak kedvezően hat a szerelmi kapcsolatára

Napi horoszkóp január 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Barátkozó és gyengéd hangulatban van és ezt környezete is viszonozni fogja. Jó időszak mindenféle társas összejövetelre és az esetleges kapcsolati problémái rendezésére. Egy új barátság vagy szerelem köszönhet be az életébe a mai nap folyamán.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet ilyenkor. Vidám hangulatban van, egyszerűen jól érzi magát és másokat is fel kar vidítani. Élvezni fogja az emberek társaságát és ők is az önét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Ma tegye inkább félre kötelezettségeit és lazítson a fegyelmen. Ez egy alkalmas nap lehet a befektetésre, ha tudja, hol a határ a költekezésben. A szerencse ma önnek dolgozik!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Remek időszak arra, hogy örömet találjon a szép dolgokban és környezetét csinosítsa. Ez a tranzitállás kedvező alkalom a társasági életre. Nagyon jól fogja érezni magát, de hajlamos lehet túl sokat megengedni magának, ha nem figyel kellőképpen oda.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében áll. Hajlamos lesz a túlköltekezésre, ha ön intézi a bevásárlást. Legyen óvatos, és akkor kézben tarthatja a pénzügyeit. Ma találkozhat valakivel, aki később nagyon fontossá válik az ön számára.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Minden simán fog menni, még akkor is, ha el kell simítania bizonyos nézeteltéréseket. Álljon ki az igaza mellett!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez az időszak kedvezően hat a szerelmi kapcsolatára. Mostanában minden jól megy, még ha van is néhány nehezen orvosolható problémája. Ha ön egyedülálló, akkor most új hódoló bukkanhat fel az életében.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Nagyszerűen alakulnak dolgai. Remek időszak arra, hogy hozzálásson környezete feldíszítéséhez, csinosításához. Szépérzéke kiemelkedő és örömét leli az ilyen tevékenységekben. Szeretné kifejezésre juttatni szeretetét azok iránt, akikhez kötődik, és ez most alkalmas pillanat arra, hogy meg is tegye. Ha valakivel esetleg problémái vannak, most keressen megoldást rá.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Minden valószínűség szerint szeretetteljes légkörben tölti partnerével ezt a tranzitot. Szívesen ad is, kap is a szeretetből, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti, és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem tesz valamit ellene.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez a nap kreativitásáról, illetve önkifejezéséről szól. Engedje el és érezze jól magát. Fogékony lesz a szerelemre és vidámságra, ma könnyen magához vonzza az embereket. Megfelelő alkalom a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy olyan helyre menni, ahol élvezheti mások társaságát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll. Most harmonikus a kapcsolata, igazán közel kerülnek egymáshoz a kedvesével. Ideális ez a bolygóállás mindenfajta szórakozásra!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Kellemes lustaságérzet tölti el és szívesen marad otthonában. Este azért menjen társaságba, egy új barátra is szert tehet a ma.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: