2015-03-31 09:06:42• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ez a nap a hét legjobbjának ígérkezik

Napi horoszkóp március 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyéből nevet önre, ettől virágos jókedve kerekedik. Ma sokkal több erővel rendelkezik, mint az ezt megelőző napokban. Ideje, hogy aktivizálja magát, sportoljon, vagy ha megteheti, utazzon el!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az életstílusa nem nevezhető egészségesnek, ideje, hogy változtasson ezen, és többet törődjön a közérzete javításával. Vacsora előtt például sétáljon egyet a kedvesével a friss levegőn.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma sokkal jobban fogja érezni magát, mint tegnap. Ne engedje elhatalmasodni a lelkiismeret furdalását, a legjobb, ha azt teszi, amihez éppen kedve van.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold délután átlép a Szűz jegyébe, de addig lesz még elég bosszúsága. Bár valószínűleg sokáig kell dolgoznia, a Vénusz, a szerelem bolygója kedvező pozícióba lépett, így lehet, hogy a munka után randevúra siet valakivel, akivel kölcsönös lesz a szerelem.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars kellemetlen fényszöggel támadja az Oroszlán jegyét, így sok lesz a veszekedés. Senki sem figyel a másikra, mindenki csak a saját akaratát szeretné érvényesíteni. A Jupiter szerencsére mindent megold, és javít az ön hangulatán is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold készülődik a Szűz jegyébe lépni. Érezheti majd, hogy gyorsabban tud előbbre jutni, és elfelejtheti a bénító hangulatot, ami az utolsó napokban kísérte. Ezzel egy időben erősödik a Vénusz befolyása: igényli a gyengédséget és a szerelmet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Több bolygóállás is azt jelzi, hogy az ön számára ez a nap a hét legjobbjának ígérkezik. Négy bolygó is áll a Kos jegyében, és a Jupiter is javítja az önértékelését. Este nagyon közel kerülhet valakihez.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma kevesebb energia fog a rendelkezésére állni, mint amennyit szeretne, cserébe jobban be tudja majd osztani az idejét, és sokkal több feladattal végezhet, mint gondolná.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Neptunusz és a Szaturnusz állása is azt mutatja, hogy csendesen indul a nap, lesz ideje élvezni a reggelit. A fárasztó feladatok után este megérdemel egy kis luxust, menjen például étterembe a párjával vagy egy barátjával.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Azzal a tudattal indulhat munkába, hogy ez a nap olyan lesz, mintha másnapos lenne. Ne is várjon túl sokat sem magától, sem a környezetétől. A Hold nagyon érzékennyé teszi, és ez megnehezíti a tárgyilagos gondolkodást.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legyen a mai nap a megújulásé: változtasson egy kicsit az öltözködésén vagy a frizuráján, kényeztesse magát egy új parfümmel. A környezetét is megújíthatja: tegyen virágcsokrot az íróasztalára, gyertyákat az étkezőasztalra.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kreatív jellegű munkákkal kellene foglalkoznia, mert szárnyalni fog a fantáziája. A fontos dolgokat halassza későbbre. A Vénusz komoly meglepetést hozhat az ön számára. Ma lehetőleg ne fogyasszon alkoholt, és ne dohányozzon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: