2018-03-18 07:41:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Este pihenjen minél többet

Napi horoszkóp március 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma hajlamos lesz túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatják.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Szociális feladatok és munkák állnak most a középpontban, a gondoskodás, ápolás, törődés meghozza a gyümölcsét. Egy barátságos szó, vagy mosoly most nagy hatással lehet másokra!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rugalmasságával és engedékenységével ma többre menne, mint zsarnoksággal. Próbálja meg fenntartani az együttműködés látszatát! Lehetőleg kerüljön ma minden konfliktust.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most nagyon kellene figyelnie arra, hogy ne kezdjen fontos feladatokba, főleg ne olyanokba, melyek hosszú távra szólnak. A fontos döntéseket is halassza máskorra! Délután kímélje magát, jobb, ha ma a sportolást is kihagyja.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most az érzelmi kérdések állnak a középpontban. Túlérzékennyé válhat, erre azért figyeljen! A párja is feszült, könnyen kirobbanhat ma egy vita.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valaki kölcsönkérhet öntől valamit, de legyen óvatos! Legalább írja fel, hogy mit kinek adott, különben elveszítheti egy kedves könyvét, vagy a kedvenc ruháját. Ha pénzt ad át, azt pláne érdemes feljegyeznie. Ne szégyelljen aláírást kérni ez esetben!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az érzelmek most fontos szerepet kapnak. Mivel ön amúgy is nagyon érzékeny, lehetséges, hogy túl sok lesz ez az ön számára. Este pihenjen minél többet!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Túl sokat gondolkozik, feleslegesen aggodalmaskodik, talán ez okozza a fejfájást is. Nem jó ellenszere ennek a kávé és a gyógyszer, inkább aludnia kellene fél órát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ajándékba kapja ezt a szép napot, talán kárpótlásul mindazért, amit az utóbbi időben el kellett szenvednie. Élvezze minden percét, mert ma minden, amit eltervezett, sikerülni fog.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Úgy érzi, hogy társaságra van szüksége, és ezért most mindent meg is tesz – szerencsére barátkozó stílusa egyáltalán nem tolakodó. A dolgok mindaddig rendjén vannak, míg nem engedi, hogy a vágyai olyasmibe rántsák bele, amit később megbánna.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A környezete egyre türelmetlenebbé válik haragjával, dühével, „őrültségeivel” szemben. Karaktere kevésbé vonzó vonásaival kerülnek szembe. Próbáljon rendet tenni a lelkében!


Halak: II. 19. - III. 20.
Lazítania kellene, itt a hétvége, maradjon sokáig ágyban. Töltse a napot családja körében, ma igazán érdekes beszélgetésekben lesz része.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: