2017-07-30 07:33:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Élvezze az életet és a szerelmet!

Napi horoszkóp július 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében állnak, ez nagyon is kedvező az Ön számára. Igen szép és kellemes nap áll Ön előtt. Jól teszi, ha mindenre hagy elegendő időt magának, és kevés programot szervez mára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében áll, a Hold a Skorpió jegyében látható, nem mondhatni, hogy túlságosan élénkké válhatna ettől. Ha lehet, mára ne tervezzen sok programot. Nem lesz kedve a baráti találkozókhoz, vagy arra sem, hogy elhagyja a házat... Ma csak apróságokkal szeretne foglalkozni. Élvezni fogja a semmittevést, és szívesen tölti majd egyedül az idejét.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében látható. Ez a nap kárpótolja majd az előző nap zavaraiért. Most tényleg tervezheti a jövőt. Találkozásai szórakoztatóan alakulnak, és változatosak lesznek.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma rá fog érni lustálkodni. Végre elkényeztetheti a lelkét is. A semmittevés a legjobb dolog a világon. Minden nyugodt percet élvezhet. Valakihez különösen közel érzi magát, erős energiák lesznek ezek.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Mars és a Nap az Oroszlán jegyében áll. Önnek válik ez a legjobban hasznára, sikeresen irányíthatja az életét egy szebb jövő felé.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma semmit se csináljon, ami egy kicsit is megerőltető lenne az Ön számára. Pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés – ezek legyenek a kulcsszavak! Az estét meghitt együttlétben töltheti kedvesével.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Élvezze az életet és a szerelmet! Nagyszerű bolygóállások segítik ma, és ellenállhatatlan vonzerőt kölcsönöznek önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a nap kicsit elvesz a lendületéből. A mai nap programja legyen a lustálkodás! Néha ez is szép lehet. Mindenesetre kitűnően tud pihenni, és a párjával is nagy harmóniában vannak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Feltétlenül levegőváltozásra van szüksége. Egy kirándulás, egy strandolás egy tó mellett csodálatos lehet. Az estét töltse minél vidámabb társaságban, furcsa módon ez fogja Önt megnyugtatni.

Bak: XII. 22. - I. 19. Ne vállalkozzon túl sokra, inkább hagyja, hogy lassan és békésen teljen el ez a nap. Pihenjen, heverésszen, élvezze a nyugalmat. Este gyújtson gyertyát, élvezze a csend meghitt hangulatát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében áll. Ezért ez a nap ideális arra, hogy másokkal találkozzon, ismerkedjen, flörtöljön! Ma beléphet valaki az életébe, aki később még nagy befolyással lesz önre.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében állnak. Jó a hangulata, a családjával kellene közös programokon részt vennie. A nap és a friss levegő jót tesz Önnek. Egy kirándulás tökéletes program lenne.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: