2016-11-11 23:31:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Élménydús napja lesz

Napi horoszkóp november 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A baráti kapcsolatoknak nagy jelentősége van ma, jó tanácsokat adhat és kaphat. A beszédtémákból biztosan nem fognak kifogyni. Az estét viszont töltse pihenéssel, kerülje a zajos szórakozóhelyeket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mindent sikerül szélsebesen elvégezni, csillog-villog a lakás. Jobb lenne, ha a kisebb bosszúságokon inkább átlépne, ne lovalja bele magát a problémákba. Ha ingerült, akkor az estét töltse inkább egyedül.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy apró félreértés miatt hajlamos lehet arra, hogy bolhából is elefántot csináljon. Mielőtt még túlzott reakciókra ragadtatná magát, kérjen pontos magyarázatot a párjától. Könnyen kiderülhet, hogy ön volt az, aki túlzott ingerültséggel reagált. Ma egyszerre több meghívást is kap, melyek között nehezére esik a választás

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma egy beszélgetés alaposan leterheli, kényes témák kerülnek szóba. Sok energiájába kerül, hogy tapintatosan fogalmazzon, és ne sértse meg a másikat. Az estét töltse a párjával, mert minden adott a romantikához.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A kötelező feladatokat nagyon gyorsan el tudja végezni, és marad a kedvenc dolgaira is idő. Vidáman és könnyedén telik a nap. Új emberekkel is megismerkedhet. Ha Ön egyedülálló, ne maradjon otthon. Társaságra van szüksége, jól fog szórakozni a barátaival.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, ez lendületet ad önnek. Mindennel sebesen halad előre, így még sok ideje marad a szórakozásra. A társaság kedvence és középpontja lehet ma. Ragyogó kedvében van, és ez a kisugárzásán is érezhető. Ma mindenkit le tud venni a lábáról, ha ön egyedülálló, akkor menjen szórakozni és ismerkedni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Élmény dús napja lesz, sok meghívást kaphat, és a családtagjai is szerveznek valamilyen programot. Ne görcsöljön a munkahelyi problémákon, a mai nap legyen a felhőtlen szórakozásé. Hirtelen jött, szép románc is várható.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, ez jó hatással van a szerelmi életére. Most minden problémát könnyedén meg tudnak beszélni a párjával, súrlódás és veszekedés nélkül. Szenvedélyes este koronázza meg majd ezt a napot.d

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szerencsés lehet ma, egy nagyobb beszerzésen sikerül pénzt spórolnia, de az is lehet, hogy nyer valamit. A szerelmi kapcsolatára viszont a rébuszok és a füllentések jellemzőek. Ha torkig van a partnerével, az érzést ne fojtsa magába. Beszélje ki az aggodalmait.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Menjen szórakozni, ma sok, rég nem látott ismerőssel is összefuthat. Egy beszélgetés során fény derülhet egy titokra, ami valamiképpen az ön munkahelyéhez kötődik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Váratlanul elromolhat valami a háztartásában, ez persze plusz kiadáshoz vezet. Ha hitelre van szüksége, ne vegyen fel most hivatalos helyen, inkább rokonoktól kérjen. Ne bosszankodjon sokáig, a délután már legyen a szórakozásé!

Halak: II. 19. - III. 20.
A családi programok most különösen jól sikerülnek, és tisztázhat egy félreértést is, ami már régóta nyomasztotta. Ha ön egyedülálló, akkor legyen óvatos - akivel ma megismerkedik, nem biztos, hogy igazat mond magáról!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: