2020-03-22 07:59:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Élje ki a kreativitását

Napi horoszkóp március 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Szaturnusz belépett az ön tizenegyedik sorsterületére, lehet, hogy egyes baráti kapcsolataiban most mosolyszünet keletkezik. Önnek ez kissé fájni fog és magányosnak is érzi magát barátja nélkül, ugyanakkor ez a viszony lehet, hogy hosszú távon nem szolgálta volna már fejlődését.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Pihenjen, és töltődjön fel egy kicsit. Ha alaposan kibeszéli a gondjait, aggodalmait, megkönnyebbül a lelke!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lehet, hogy utazni szeretett volna ezen a hétvégén, és ez sajnos nem jött össze. Most kell valami érdekes izgalmas olvasmány, amivel lekötheti elméjét, vagy valamilyen szellemi ösztönző játék, például sakk vagy kártya, amivel megmutathatja szellemi erejét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Pénz szűkében van, szeretne valamit megvásárolni, de hitel kellene hozzá, még csak eszébe se jusson kölcsönért vagy hitelért folyamodni mostanában, még ha a családi kupaktanács ezt is javasolja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Túl sok időt töltöttek mostanában partnerével együtt, és már kezdenek egymás idegeire menni. Jusson eszébe, hogy a jelenleg kialakult helyzetért nem a kedvese a hibás. Inkább foglalja le magát valamilyen fizikai munkával, és a nézeteltérést próbálja meg elsimítani.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Partnerével nagy lenne az egyetértés, ha ön nem panaszkodna folyamatosan rossz közérzetéről. Ne terhelje le a másikat ennyire a saját problémájával. Beszélgessenek egy jót, részletesen kielemezve a hetet, hiszen ebben ön vérprofi


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szépítgesse az otthonát, fessen, vagy alkosson valamit, egy új receptet is kipróbálhat. A lényeg, hogy élje ki a kreativitását.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Uránuszt a Hold és a Merkúr egy konjunkciója fényszögeli az ötödik életterületről: a problémák ellenére egy nagyon vidám, vicces, izgalmas és szórakoztató napot töltenek otthon családjával.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A negyedik sorsterületen elhelyezkedő Merkúr-Hold konjunkció jó alkalmat biztosít a nagy beszélgetésekhez. Egyeztetnek a fontos kérdésekről azokkal, akikkel egy csónakban evez.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz átlépett a Vízöntő jegyébe, amely az ön anyagiakat jelentő sorsterülete - ön már régóta érzi, hogy kell valamicskét félretesz a szorultabb időkre, és roppant nyugtalan, ha a pénzügyeit valami veszélyezteti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Izgalmas olvasmányra bukkanhat a könyvespolcon, és a fél délelőtt elszalad az olvasgatással. Próbáljon ki egy új receptet, vagy rakjon rendet a szekrényben - az a fontos, hogy lekösse valamivel a figyelmét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az Hold-Merkúr konjunkció az ön első sorsterületén kapcsolódik, itt az ideje, hogy meghitt beszélgetéseket folytasson szeretteivel. Dűlőre is juthatnak fontos kérdésekben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: