2020-05-23 08:26:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Egy kis elcsendesedésre rendkívül nagy szüksége van

Napi horoszkóp május 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Nagyon vidám és szórakoztató lehet a mai napja, amit még meglepetésekkel is teletűzdel a Mars-Uránusz fényszöge. Végre a család minden tagjának jó a kedve, rég érzeték magukat ennyire önfeledten!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden gondolata a pénz, az anyagi biztonság körül forog, talán visszamondott egy lehetőséget. Fél, hogy rosszul döntött, de belevágni sem mert volna. Zavart kissé a gondolkodása, ezt a problémát jó lenne kibeszélni az önhöz közelálló barátaival.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kimerültnek érzi magát, ami nem is csoda, hisz sok minden van a háta mögött. A legjobban teszi, ha a mai napon heverészik, olvasgat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma ha lehet, minél több időt szánjon magára, a lelki töltekezésre. Teljesen rendben van, ha néha egy kis időt szeretne egyedül lenni, és ön az a típus, aki az alvásból, a meditációból merít erőt, ha családban él, akkor is legyen egy kis zug, ahová visszahúzódhat.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Alig várta már ezt a hétvégét, most társasággal bepótolja mindazt, amit hiányolt az utolsó hetekben. Vidám társaság, szórakozás, vacsora, minden adott egy remek estéhez!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagyon szórakozott lehet, és koncentráló képessége gyengébb a megszokottnál. Jegyezze fel teendőit, találkozásainak időpontját, vigyen magával lakáskulcsot. Feledékenysége mellett még az is megeshet, hogy nagyon leköti egy ötlet, amelyről később kiderül, hogy teljesen hasznavehetetlen.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma töltse a családtagjai körében a nap nagy részét, a barátai most csak bosszúságot okoznának önnek, mert olyasmibe ütik az orrukat, amihez semmi közük nincsen. Estére tökéletesen kipihenheti magát. Egy kis elcsendesedésre rendkívül nagy szüksége van.
 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az egyszerű ügyeket ne bonyolítsa túl, mert azzal csak az idejét pocsékolná. Legyen gyors és határozott, ahogy szokott. Csípős megjegyzéseket ne vegyen magára, még akkor se, ha egy rokonától érkeznek...

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mindenkinek jóleshet egy kis kényeztetés. A bolygók hatására ön ma igen nagylelkű lehet mind a környezetével, mind önmagával szemben. Ám, ha túlzásba viszi, gyomorrontás lehet a vége.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A munka megszállottja, szeretteitől veszi el az időt, csakhogy a papírmunka hibátlanul a főnöke asztalán legyen határidőre. Sajnos ezt úgy hívják, hogy lélekölő kötelességtudat, de az is lehet, hogy valamit kompenzál… Kapcsolódjon ki, legalább a hétvégén!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nehéz ma önnel zöld ágra vergődni. Makacsságával többet árthat magának, mintha legalább átmenetileg, vagy látszólagosan engedékenynek mutatkozik. Egy fontos ügyben csak együtt érhetnek el sikert a párjával.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy családi ünnepségre kerülhet sor ezen a hétvégén. Ha önt személy szerint nem is érinti az ügy, amiért összegyűlnek, mégis nagyon jól fogja érezni magát a szűkebb, vagy tágabb rokonság körében. Új ismeretségeket is köthet ma.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: