2014-12-22 07:43:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Délután menjen sétálni

Napi horoszkóp december 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyszerűen kezdheti ezt a hetet, az egekig emelkedő jókedvet a Bak jegyében álló Hold, és a Vízöntőben álló Mars biztosítja. Most vég nélkül szórakozhat és flörtölhet. Este gondolkodjon el a jövőjéről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Vigyázat, vigyázat és még egyszer vigyázat! Az a Bika-szülött, aki ma nem figyel oda, hibát hibára halmozhat. Az estéje szerencsére már sokkal jobban alakul...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bár a Hold a Bak jegyében nemigen passzol önhöz, a Mars segítségével mégis nagyszerűen érezheti magát. A Jupiter is támogatja, most közel van önhöz a szerencse, ráadásul a bolygó ebben a szerencsés pozícióban marad a következő év első felében is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez lehet ennek a hétnek a legjobb napja. A Hold hatására érezheti, ahogy a boldogság, az elégedettség, sőt az eufória szétárad a levegőben. Estefelé kisebb visszaesés következhet be, de ezek az órák sem lesznek rosszak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Uránusz könnyelműségre csábítja, és mivel már csak két nap van hátra az ünnepig, szívesen engedne neki. Próbálja meg a feladatait egymás után, lépésről lépésre elvégezni. Ez az esti, háztartási teendőkre is vonatkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Akad pár kritikus fényszög a mai napra is, jobban tenné, ha lassan indítaná a napját, és csak délután próbálna felpörögni. Este a Hold együtt áll a Vénusszal, ön pedig boldog és elégedett lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma egész nap a Bak jegyében áll, az ön otthonát jelző területen. Ha már szabadságát tölti, ez ideális nap a takarításra és a dekorálásra. Délután menjen sétálni, és élvezze a természetben töltött órákat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vízöntő jegyében álló Mars energiái nem kedveznek önnek. Mindkét keze tele van munkával, ráadásul állandóan elterelik a figyelmét. A tennivalók így feltorlódnak, és kétségei támadnak afelől, hogy mindennel meg tud-e birkózni. Nyugodjon meg, holnap már minden könnyebb lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars a Vízöntő jegyében áll: ilyen önfeledtnek, szépnek és gondtalannak már rég nem érezhette magát, mint most. Ha síkra száll az igazságért, az megelégedettséggel tölti majd el.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma sok minden történik az ön szája íze szerint, és ehhez nem is kell különösebben megerőltetnie magát, a csillagok az ön oldalán állnak. Délután itt az ideje az alapos tervezésnek és utánjárásnak – ha ezt nem mulasztja el, sikerre számíthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Továbbra is jól állnak a csillagai, de sokkal jobban kell igyekeznie, mint az előző napokban. Ha nyugodt körülményeket tud teremteni, könnyen megtalálhatja a jó megoldásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma óráról órára minden egyre jobban fog menni, a legfontosabb dolgokat halassza el délutánra! A Vénusz belépett a Bak jegyébe, ez csodás újdonságokat hoz szívügyekben. Legyen nyitott, barátságos, és álljon készen a flörtölésre!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: