2015-07-03 00:25:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Borzasztóan unatkozik

Napi horoszkóp július 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Holddal: eddig sem volt híres a türelméről, de most pillanatok alatt ráun minden küzdelemre. Erőlködés helyett ügyesen ki fog térni az erejét meghaladó feladatok elől.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Őrizze meg a nyugalmát, és bármi történik is, dolgozzon tovább, ne bosszankodjon. Este, ha teheti, maradjon egyedül, úgyis a munkán fog járni az esze, és nem tud másra figyelni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr kedvező kapcsolatban van az Uránusszal. Éberebb és szellemileg frissebb lesz, mint valaha. Mindent érdekesnek és izgalmasnak talál, az intuíciója is kiválóan működik. Remek nap arra, hogy megbirkózzon azokkal a problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap szemben áll a Plútóval. Mintha nem is hétvége közeledne: ereje teljében van, és ezzel a hivatásában sok jó pontot szerezhet, hiszen a főnöke is észreveszi az igyekezetét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter és a Vénusz hatására hajlamos lesz túlzásokba esni, akár a szerelemről, akár a munkáról, akár a pénzügyekről van szó. Ha éppen szerelmes, akkor ma képtelen lesz dolgozni, kár is hadakoznia ez ellen.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A szerelmi területén tartózkodik a Hold: kellemes események várnak önre ezen a napon. Ez lehet egy új kapcsolat, de lehet a régi újrakezdése, vagy a meglévő új alapokra helyezése is. Ha ön férfi, ma inkább kerülje a bulikat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Borzasztóan unatkozik, és ez frusztrációt szül önben. Kénytelen lesz az energiáit mozgással levezetni: a vízi sportok a meleg ellen is hatásosak. Ha este még érez magában erőt, menjen el táncolni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz visszalépett a Skorpió jegyébe. Ön eddig sem volt túl engedékeny, most pedig még szigorúbbá válik, ezért nem örvend túl nagy népszerűségnek a kollégái körében. Cserébe meg tudja valósítani a céljait.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A kedvese jogosan neheztel önre, ha úgy érzi, nem foglalkozik vele eleget. Csak a munka és a munka, az ő gondjaira nem fordít elég figyelmet, és nem igyekszik segíteni a megoldásukban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Régóta szeretné már újjá varázsolni a lakását és a bútorait. Nem kell nagy kiadásokba vernie magát, hagyatkozzon a saját ötleteire, és nézze meg egy-két áruház akciós kínálatát, most olcsón megvalósíthatja az elképzeléseit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold éjszaka már a Vízöntő jegyében fog járni: új tervek, új ötletek jutnak majd eszébe. Mielőtt az egyik megvalósításába belekezdene, fejezze be a régi dolgait. Ha nem így tesz, akkor sokan megbízhatatlannak fogják tartani.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap és a Neptunusz trigonjának köszönhetően ennél szebb napja nem is lehetne, mint a mai lesz. Nem kell veszekednie senkivel, nem kell szomorkodnia, és fizikai fájdalmak sem fogják kínozni. Kedvesség és szeretet veszi körül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: