2020-05-18 07:46:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ami régóta késlekedik, ma végre szerencsésen lezárul

Napi horoszkóp május 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy közeli hozzátartozója sokkal jobban függ öntől, mint azt eddig gondolta, a jelenléte sokat számít az illetőnek. Ő most különösen segítségre szorul, ezért álljon mellé. Ám a döntéseket egyedül neki kell meghoznia.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr-Hold fényszöge a második sorsterületen fejti ki hatását, nagyobb összegű ajándékot kaphat szüleitől, amelynek természetesen nagyon örül, de mintha szégyellené elfogadni. Nincs oka a rossz érzésre!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr, a kommunikáció bolygója az első sorsterületén jár. Nagy vágya van arra, hogy megossza gondolatait másokkal, egész nap beszélget, telefonál, akár ismeretlenekkel is szóba elegyedik. Gyors döntéseket hoz.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Feltétlenül kerülje a vitát, kedvesével kiváltképp, ha az a pénzügyeket érinti, mert ez akár véget is vethet kapcsolatuknak. Ne ragaszkodjon mindig a régi módszerekhez, hiszen kreatív ötletei sokkal célravezetőbbek.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehet, hogy pénzügyi veszteség érte mostanában, de a mai nap mindenért kárpótolja. Vagy állásajánlatot kap, vagy kiváló társulásban vehet részt, de a munkájában nagy megkönnyebbülés éri.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Gondolja át miként gyorsíthatná meg munkáját, hogyan lehetne hatékonyabb, mert jelenlegi munkastílusa túlságosan aprólékos és lassú. Este különösen romantikus perceket tölthet kedvesével.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kedvező időszak jogi dolgok rendezésére, vagy hivatalos ügyek intézésére. Ami régóta késlekedik, ma végre szerencsésen lezárul: talán megkap végre egy hivatalos papírt, vagy sikerül átíratnia a villanyórát. Ezek persze nem nagy dolgok, de ha tizenötször kell neki futni az ügyintézésnek, az már nagyon bosszantó lehet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy nagyon is személyes természetű körülményről és helyzetről kell állást foglalnia. Fordítson egy kis időt ma arra, hogy foglalkozzon ezzel az érzelmi kérdéssel.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkájában remek pénzügyi eredményeket érhet most el. A kisujját sem kell mozdítania, és máris minden sikerül. Az önzetlenség ez ön egyik legszebb tulajdonsága, most is segíteni fog a munkatársain.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma partnerével olyan harmóniát és romantikát él át, mint még soha. Ez persze sokkal inkább kedvese szentimentális viselkedődéből adódik, de már az is nagyszerű, hogy ön most fogadóképes. A munkájában is szerencsés nap lesz a mai.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy korábban megkötött üzleti ügy ma sikert hoz. Bátran kérhet tanácsot, mert mindenki nagyon kedves és segítőkész lesz önnel.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Szeretné egy kicsit feldobni a lakását, egy új bútordarabbal, egy kis semmiséggel, csak azért, mert változatosságra vágyik. Rendet rakhat a gardróbban, a spájzban vagy a dolgozószobájában.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: