2015-02-10 09:22:42• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A szerettei adják a legjobb menedéket

Napi horoszkóp február 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold engedi, hogy alaposan kialudja magát, ami nagyon jót fog tenni. Ma főzzön valami finomat, és hívjon mellé társaságot. Minden szeretett személyt gyűjtsön maga mellé, jól esik majd egy kis csacsogás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Térjen ki a Kos jegyűek útjából, ne engedje, hogy belevigyék egy veszekedésbe. A Hold nem kedvez a sikeres munkának, de ön ügyesen át tud lavírozni ezen a napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr, a Vízöntő jegyében áll. Ez a jegy elég gyakorlatias, így most önnek is a gyakorlati dolgokkal kell foglalkoznia, például az otthonában szükséges javítások elvégzésére ez a megfelelő nap. Egy kicsit figyeljen jobban a táplálkozására.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, és ha észreveszi az apró sikereket, megtölti a szívét örömmel. Délután aludjon egyet, ha teheti, ha nem, akkor legalább egy negyed órára kapcsolódjon ki. Ekkor ráébredhet, hogy egy bizonyos helyzetben mit is kell tennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Már reggel mosolyogva ébredhet. Ma minden sikerülni fog, amihez csak hozzákezd, és annyi örömteli energiát kap az égiektől, hogy abból muszáj lesz továbbadnia. Foglalkozzon azokkal a dolgokkal, amelyek pénzt hoznak a konyhára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Jupiter a 12. sorsterületén áll. Az ókori asztrológusok úgy tartották, hogy ilyenkor az ember ráébredhet, milyen sors vár rá, vagyis az Istenek személyesen beszélnek hozzánk. Lehet, hogy most önhöz is szólnak?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Most a család és a szerettei adják a legjobb menedéket, akikkel össze lehet bújni. Ha egyedül van, helyezze magát annyira kényelembe, amennyire csak lehet. A vásárlásban örömét lelheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpióban jár, és mindenben segíti önt. Kedve szerint dolgozhat, vagy ha úgy tetszik, díszítheti vagy átrendezheti a lakását. Most a családtagjait is könnyen meg tudja győzni, hogy segítsenek ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, és kellemetlenül kapcsolódik a Neptunuszhoz, így nehezíti az ön életét. Sok energiába kerül a napi feladatok elvégzése is, a környezete pedig nehezen érti meg önt, ami elronthatja a kedvét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne engedje befolyásolni magát, és főleg ne vegyen nagyobb terhet a vállára. Délután menjen el fodrászhoz vagy kozmetikushoz. Bár ön tapasztalt ember, ne féljen tanácsot kérni, ha elbizonytalanodik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Nap a Vízöntő jegyében áll, szemben a Jupiterrel, „aki” természetesen határtalanul optimista. Vegye át ön is ezt a hangulatot, és vegye egy kicsit lazábban a dolgokat. A Vénusz segítségével anyagiakban és életörömben is gyarapodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll, de a Mars maradt a Halak jegyében. Mindenki szeretne valamit öntől, de nem lehet száz felé szakadni... Jobban teszi, ha ma három lépés távolságot tart az embertársaitól.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: