2020-07-16 07:51:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A munkahelyi problémák nem szabad, hogy elkedvetlenítsék

Napi horoszkóp július 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrek jegyébe lépett – ez az energia kissé disszonáns, és önt meglehetősen feszültté, ingerlékennyé teszi. Érdemes ma kemény munkával lefoglalni magát, mert abban viszont igazán eredményes lehet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon sok feladat és felelősség nyomja a vállát. Meg kell tanulnia nemet mondani a jelentéktelen dolgokra. Ha sok a gondja és néha előveszi egy kis fejfájás, érdemes önvizsgálatot tartani, mi az a kötelezettség, amely túl soknak bizonyul.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az ön jegyébe lépett, és felerősíti a komoly eszmecserék, szellemi fejlődés iránti vágyát. Ha lehetséges, tervezzen mára valamilyen kulturális programot: koncert, színház, kiállítás – most különösen fogékony a művészetek iránt. Próbálja magával vinni a barátait is, hogy igazán tökéletes legyen a kikapcsolódás!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma szerencsésen kisiklik minden kétes konfliktus, veszekedésre hajló helyzetből. Ez azért is van, mert most különösen jókedvű, és ezzel összefüggésben extra toleranciával is bír. Hálás lehet önnek a párja!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Ikrekben jár, emiatt nehezen fókuszál a feladataira, a figyelme minduntalan elkalandozik. Sokat segíthet ezen, ha reggel egy kis sporttal indítja a napot, mert összeszedettebbé teszi a fizikai aktivitás.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr már előre indult, és elsimítja a gondjait, problémáit. Váratlanul kifizetnek önnek egy összeget, amiről korábban már lemondott, annyira reménytelennek tűnt az ügy. Megismerkedhet ma valakivel, aki nemcsak fizikailag vonzza, hanem szellemileg is remek partnernek ígérkezik.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fontos újdonságokról fog ma hallani, egy jó lehetőségről az első közt értesül. A munkahelyi problémák nem szabad, hogy elkedvetlenítsék. Ha ilyesmivel szembesül, gondoljon arra, hogy mennyi mindennel lehet viszont elégedett!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A munkahelyén sok új lehetőség kínálkozik, amelyeket meg kellene fontolnia. Ha esetleg hosszabb ideje keres munkát, akkor ma találhat önnek megfelelőt. A párjával is beszélje át alaposan a döntést.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy kollégája kérhet ma öntől segítséget. Ne utasítsa el az illetőt, mert adódhat olyan feladat, amivel ön sem tud végezni egyedül. Az este romantikus hangulatban telik!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatát, de ez csak addig tart, amíg ön komolyan veszi. Ettől függetlenül minden oka megvan az örömre, és ma az is könnyedén sikerül, ami máskor csak nagy erőfeszítés árán oldható meg.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az Ikrekben jár, önhöz passzol ez a szeszélyes energia. A munkahelyén brillírozik, ragyogó ötleteivel lesöpri a vetélytársait a pályáról. Szervezzen ma baráti találkozót, biztosan jól fog mulatni!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Stresszes napra számíthat, és nem csak az események vesznek kedvezőtlen fordulatot, hanem ön is ingerlékenyebb a szokásosnál. Olyan helyzetbe kerülhet a mai napon, amelyben az emberismeretére nagyobb szüksége lesz, mint valaha.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: