2017-09-14 23:24:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A munka rengeteg idejét elrabolja

Napi horoszkóp szeptember 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Próbáljon meg jobban figyelni arra, hogy mit szeretne a párja. Ön is rá fog ébredni arra, hogy mennyire összeillenek. Újabb közös vállalkozások szilárdítják meg majd a kapcsolatukat. A bolygók arra figyelmeztetik, hogy takarékoskodjon, ne költekezzen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napon végre pontot tehet egy régóta elhúzódó kényes konfliktusra. Lehet, hogy sikerül végre rendeznie egy tartozását, ami már esedékes is volt, és ettől megkönnyebbül, vagy önnek ad vissza valaki egy jelentősebb összeget.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma biztosan nem fog unatkozni. Annyi munka vár önre, hogy már reggel legszívesebben a fejére húzná a paplant, hogy átaludja az egész napot… Sajnos nem teheti meg, de vigasztalja a tudat, hogy ma igazán sikeres lesz! Nem csak azzal végez, amit mára tervezett, hanem még előre is tud dolgozni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A legkisebb dolgoknak is tud örülni a mai napon. A társasági élete is fellendülhet, új ismeretségeket köthet. A fontos döntéseket azonban halassza máskorra, mert most nem lát tisztán minden körülményt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Sokkal több figyelmet kellene fordítania a szervezetére, és kímélnie kellene az idegrendszerét. Olyasmiken is felidegesíti magát, amin nem kellene. Pihenjen ma minél többet, és kapcsolódjon ki egy kicsit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egyik családtagja túlságosan ingerült és megpróbálja önön levezetni a feszültségét, olyan érzése lesz, mintha szándékosan provokálni akarná az illető. Maradjon türelmes és együtt érző, ne reagáljon bosszúsan, mert ez most csak olaj a tűzre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön kedveli a kihívásokat, és most sok új lehetőséget kap arra, hogy bizonyítsa rátermettségét. A munka rengeteg idejét elrabolja, de talán egy kicsit jobb szervezéssel meg tudná oldani, hogy a párjával is együtt lehessen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne vállaljon felesleges kockázatokat, szorítkozzon csak a mindennapos teendőkre. Ezek épp eléggé le fogják fárasztani, ráadásul a magánéletében is számolnia kell néhány konfliktussal. A rokonokkal való vitában tartsa magát a mondáshoz, miszerint „nem szól szám, nem fáj fejem”.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Néhány váratlan akadály nehezíti az ügyek elintézését. Igyekezzen felismerni minél előbb az esetleges veszélyeket, hogy legyen ideje megfelelően reagálni rájuk.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében jár. Ne veszítse el a lelkesedését akkor sem, ha elsőre nem jönnek össze a dolgok. A kitartásának most tényleg meg lesz a jutalma.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy régóta húzódó üggyel végre a célegyenesbe ér, ha sikerül befejezni a feladatot, lényegesen több szabadideje lesz. A párkapcsolatában próbáljon a jó dolgokra koncentrálni, ne mindig azt keresse, mibe köthet bele.

Halak: II. 19. - III. 20.
A szerelmi életében ugyancsak érdekes fordulat várható. Talán épp egy olyan baráti találkozón lobban lángra a szíve, ahová eredetileg el sem akart menni…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: