2016-02-28 10:44:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A legjobb vasárnap várja Önt

Napi horoszkóp február 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sok jó programot kínál ez a nap. Menjen ki a természetbe. Élvezze a vidám napot, szórakozzon jól. Este már csak lazítania kell, és energiát gyűjteni a következő napokra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nem kell semmivel foglalkoznia, és ettől igazán jól érezheti magát. Élvezze, hogy otthon lehet, hogy nincs semmi dolga, és ne engedje, hogy bármi is kirángassa innen. Akár a telefonját is kikapcsolhatná.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ismét egy jó alkalom arra, hogy kibéküljön a kedvesével egy komoly nézeteltérés után. Ez megkönnyebbülést jelenthet. Délután szép program lesz egy séta a párjával kéz a kézben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Legyen a vasárnap a szépségápolás napja. Arcpakolás, körömápolás, lakkozás, olajozás, ez mind jól fog esni Önnek. Töltődjön fel energiával.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sugárzó középpontja lehet ma a társaságnak, bárhová is megy. A természet közelsége jót tesz Önnek, menjen ki a friss levegőre. Kora és alkata szerint sportolnia is kellene egy kicsit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek nem esnek a nehezére, és örömet szereznek Önnek. Menjen egy jó társaságba, mindenki Önt fogja szórakoztatni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valóban a legjobb vasárnap várja Önt. Vidámnak, könnyednek érezheti magát, és másokat is magával tud ragadni a lendületével. Ezeket a nagyszerű energiákat a bolygók küldik Önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vasárnap örömet szerezhet Önnek, ha egy nagy kirándulást tesz az erdőben. Tegye félre a gondokat, meditáljon, kapcsolódjon ki!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap rengeteg jó dolgot ígér. Élvezheti az életet és a szerelmet. Délután mozogjon sokat, sétáljon, vagy kocogjon a parkban!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos ma egy kisebb provokáció érheti. Ne izgassa fel magát. Tartson nagyobb távolságot, őrizze meg a nyugalmát. A délután már nyugalomban telik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a barátai körében igazán jól szórakozhat. Ha Ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel!

Halak: II. 19. - III. 20.
Akkor érezheti magát a legjobban, ha kényelmesen az otthonában töltheti az idejét. Ma a saját dolgaival kellene elsősorban foglalkoznia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: